De voorbije week van Yves

Yo,

ik zal even alle hoogte- en dieptepunten van afgelopen week op een rijtje zetten. Neem er gerust iets bij om te eten ofzo, want dit wordt weer een serieuze log ( u bent uiteraard niet anders gewoon van mij :p )…

Mijn verhaal begint bij woensdagmiddag. Kris en ik wilden absoluut gaan skateboarden, maar Kris zijn deck was niet meer 100%. We waren nog geen half uur op het skateplein of Kris stond alweer met stukken, ‘k weet niet meer wat, iets met zijn rollement denk ik. We reden dus naar mij thuis om het skateboard te repareren.
Nadat ik een 40-tal minuten bezig was met sleutelen, was z’n deck eindelijk gemaakt. We besloten om niet naar het skateplein, maar naar het Achter d’ Hovenplein te rijden en daar nog wat te skaten.

Toen kwam er een onvoorziene gebeurtenis. We waren aan het skaten en ik sprong meermaals over de al dan niet beroemde kettingen. Maar na een X aantal keer liep het mis. Ik deed ollie north op volle snelheid over een ketting, maar landde met mijn beide voeten op de voorkant van m’n board. Gevolg?
Een scheur in m’n deck.
Enkele minuten later werden de nose en tail van m’n board van elkaar verwijderd daar een laatste sprong…
Shit man, 27 dagen oud en al kapot. Chocolate is voor mij dus geen goed merk.

Zaterdag ben ik met Bren naar Antwerpen geweest om een nieuw deck te halen. We sprongen snel binnen bij de Lockwood, ik nam vlug een goed deck dat ik al langer wilde testen, namelijk een deck van Torture. Jaja, een Belgisch skate-merk nog wel. Van horen zeggen is het een goed merk. Dat zal ik dan in de toekomst nog wel ondervinden…

Nadat ik m’n deck had en 77€ armer was, gingen we eens zien in een zekere straat waar veel Hifi-winkels zijn. Veel vette Dj-apparatuur. Talloze mixers in alle kleuren en afmetingen, te gekke Technic-mengpanelen,… noem maar op.
Een platenwinkel hebben we niet meer gevonden, dus kochten we maar wat chips en slenterden vervolens weer richting Roosevelt voor de bus naar huis.
Op de bus bevonden zich een paar “bijzondere” mensen, opvallers, meer zo’n domme marginale types. Maar die stapten al vlug af (nee, we hebben ze niet weggepest :p ).

Het was ondertussen zaterdagavond, rond 19.00u. Ik zette m’n deck ineen en zat dan nog wat op MSN en niet te vergeten, muziek te luisteren (zoals altijd trouwens).

Zondag ging ik naar m’n vader in Essen. Dat was een echte goeie ouwe zondag, lekker niks doen. ik heb wel even geskate om m’n deck uit te testen, maar voor de rest heb ik heel de dag films ziten kijken. Mijn pa heeft namelijk een DVD-speler met Dolby Surround System (bioscoopgeluid) gekocht. In elke hoek van de kamer een box en nog een paar her en der op de kast. Vette sfeer.
De nodige decibels werdn dan ook wel geproduceerd. ‘t Volume stond op 1/3de van het totaal en je kon zelfs op zolder met gemak meevolgen. Moesten we de volumeknop helemaal opendraaien, zou het plafond gewoonweg scheuren volgens mij :p .

Ik heb Blade (I en II) gezien, Saving private Ryan en dan nog een vette 80s film. Uiteraard werd de nodige chips ook geconsumeerd.

Voor de rest is er niet veel gebeurd de afgelopen week. De leukste dingen heb ik nu wel vermeld denk ik. Zo, dat was het dan. Oh ja, aanstaande zaterdag, 31 januari, is het onze schoolfuif => ALLEN DAARHEEN 😀

Greetz,
Yves

Enhanced by Zemanta

Mijn vet weekend

Yoyoyo,

Ik log nu over heel het weekend, ik zal het vrij kort proberen te houden (lukt wss niet, maar ja :p , want een log van gewoon een fuif is al erg lang. Voor zij die niet zo graag lezen, dikke pech. Neem er gerust iets bij om te eten of te drinken. Klaar? OK, zet je dan maar schrap voor het verhaal van mijn weekend…

Vrijdag was het gewoon school. ‘s Avonds was het weeral Stellabal. De volledige Clan was uiteraard ook van de partij. De muziek was best wel goed en sfeer was er zeker ook. Veel is er niet gebeurd, maar het was daarom niet minder plezant.
Op een bepaald moment toen we ons buiten bevonden, besloten we een brood te kopen van de automaat. We hadden een brood bemachtigd en toen was het oorlog(ske). Kris, Steven en Glenn begonnen de zak open te scheuren en begonnen met brood te vechten. Ikzelf vond het niet superleuk, aangezien ik het liever allemaal in mijn frak wou slagen (voor onze Noorderburen, d.i. consumeren, opeten).
Ik nam een sneetje brood en sloeg Bren erg hard in het gezicht, just for fun. Daarna hielden Bren en ik het voor bekeken en gingen naar binnen. De rest zat nog te vechten, tot de bakker er zich mee ging bemoeien, ik weet niet wat ie zei, dus dat moet de rest maar aanvullen.

Ik bleef zoals gewoonlijk het langst op de fuif. Ik was rond 3 uur weg, het gewoonlijke uur :p . Zoals ik al zei, veel is er niet gebeurd. We hebben ons territorium wel meerdere malen “afgebakend” om het zo te zeggen en het kraantje van de Kadans opengedraaid, maar buiten dat en het broodgevecht was elke actie die we verrichtten, maatschappelijk aanvaardbaar te noemen.

Ik heb nog nooit zoveel op het podium staan dansen als afgelopen vrijdag. Ik stond er als een zot alles te geven. Mss ook omdat ik het DJ-materiaal wou bewonderen. Ik wil namelijk deze zomer ook in de DJ-wereld stappen, niet als techno-draaiende kerel, maar hip-hop maken, scratchen,… Zo’n soort DJ dus :p .

Ik ben met geen enkel meisje meegeweest (jawel, u leest het goed), het klinkt ongeloofwaardig, maar het is de waarheid zelve. Ik zat eerlijk gezegd meer te kwijlen op de dure professionele Dj-apparatuur dan op het vrouwelijk schoon dat aanwezig was :p .

Toch heb ik me goed geamuseerd. Rond 3 uur reed ik naar huis, ik was om 3.15u thuis. Dat is erg vroeg, normaal ben ik rond 5.00u pas thuis, maar ik moest deze keer ook geen zatte vrienden naar huis slepen, wat soms zwaar kan zijn als je moe bent of zelf nogal diep in het glas hebt gekeken.

Zaterdag ging ik met Bren en Steven uit Loenhout (dus niet CNX Steven) naar Antwerpen. We zochten de stad af naar Dj-dhingies en we zouden het deck van Kris hergrippen. Maar dat laatste ging niet omdat je er zelf eerst de oude grip moest afhalen. Dj-apparatuur was ook niet echt veel te vinden. 1 Technic ( van dan nog 699€) bij Van den Borre en in de MediaMarkt hadden ze 4 dingen, waarvan 1 set die klote was (belt-drive => nooit kopen). De andere 3 waren ook niet goed. Platen vonden we nergens, hoewel iemand ons vertelde dat er in de Nationalestraat een winkel zou zijn die LP’s verkoopt. Zal ik volgende zaterdag eens nakijken.

Ik was ‘s avonds erg tam vanwege 2 dingen. 1) op de bus zitten, daar word je tam van. 2) ik moest Kris zijn deck nog thuisbrengen. Maar ja, eens ik thuis was, besloot ik wat te chillen in m’n zetel.

Zondag heb ik veel geskate omdat het erg goed weer was. Ik zat in Essen, bij mijn vader (zoals elke zondag). Ik ownde het skateplein in Essen met mijn old skool-style impossible en mijn boarslides. Rond 17.00u was ik terug bij ons ma in Wuustwezel. Toen ging ik skaten met Kris, rond 17.45u.

Kris zei met dat zijn kingpin het had laten afweten. Maar dokter Yves heeft vele reserve-onderdelen en gereedschap 🙂 . Helaas konden we het deck niet volledig repareren omdat mijn omnibussleutels hun beste tijd al gehad hebben. Dan hebben we maar geskate met mijn deck. Kris heeft enkele vette foto’s gemaakt, die in de loop van deze week wss wel te vinden zijn in ons album.

Zo, dat was in het “kort” mijn weekend. Als de rest van de Clan nog iets wil toevoegen, wie houdt je tegen dudes? :p

Greetz,

Yves

Kingpin

Het moest ooit eens gebeuren en vandaag gebeurde het dus.

Men kingpin heeft het begeven. Ik oefende men pop shove-it (die ik nu bijna kan landen) -zucht-. Na een uur kraakte er plots iets. Ineens zag ik dat héél men truck eraf lag. Als ik geld heb ga ik er zo snel mogelijk een nieuw complete board kopen.
Ik heb gezegd dat ik altijd bij Chocolate Skateboards zou blijven, dus dan doe ik dat nu weer.
Nu nog geld bijeen zien te rapen 😛
Wie mij wilt steunen (niet mentaal -tenzij je een lekker meisje bent- maar met geld wel te verstaan) is altijd welkom!

Vraag rekeningnummer maar…
Tot de volgende!

Sneeuwpret met Yves

Yo,

Gisterenavond ben ik gaan snowboarden, want daar had ik echt nood aan. Normaal zou ik dat zaterdagavond al zijn gaan doen, maar omdat ik heel de middag had geskate, was ik te tam :p . Vandaar dus dat ik gisterenavond maar ben gaan snowboarden.

Normaal ga ik altijd in ‘s Gravenwezel, naar skihal Casablanca, maar ik wou ook nog eens een keer naar Rucphen. Ik besloot in de middag dan maar om eens een kijkje te nemen op hun site. Het bleek dat alle tarieven verlaagd waren, het was nu 16.00€ voor een uur vrij snowboarden of skiën. Dat was een geldige reden om ons ma te overtuigen om eens naar de Skidome te gaan :p .

We vertrokken rond 18.15u, want ik wou op tijd terug zijn om mijn tv-programma’s te zien. We pikten een vriendin op van mijn ma, zodat ze daar niet de hele tijd alleen zat. Na een tijdje in het donker te rijden, vonden we uiteindelijk toch de Skidome.

Toen ik aan de ingang een kaart wou kopen, werd alles alleen nog maar beter. De vriendelijke dame achter de informatiebalie vertelde me dat nog tot het einde van maart, er een zondagavond-actie loopt. Deze actie houdt het volgende in: voor 15.00€ kun je zolang je wilt, blijven snowboarden tussen 19.00u en 22.00u. Als dat niet plezant is… Ik zei tegen ons ma: “De pot op met tv, ik blijf wel langer.” Ja, als het toch niet uitmaakt hoelang je blijft, omdat het altijd 15.00€ is, waarom dan maar 1 uur op de piste?

Natuurlijk was het wel erg druk. De piste was erg rijk gevuld met Nederlandse wintersportliefhebbers ( probeer dat woord meer eens 7x snel na elkaar te zeggen :p ). Het viel me op dat er niet veel ervaren mensen anwezig waren. Slechts enkele jonge gasten rond de 20 waagden het om te grinden op een rail, de laagste van de 2 dan nog. Er waren verschillende groepen die skiles kregen.
Ik wil nu niet als een opschepper klinken, maar ik durf er toch voor te wedden dat ik een van de beste snowboarders was die gisterenavond aanwezig waren.

Veel volk en n00bs heeft enkele gevolgen: lang wachten aan de lift en als je toch boven was, moest je nog eens wachten omdat er altijd wel een paar paar mensen plat op de baan lagen. Maar na 20.00u was het al wat rustiger. De mensen die skiles kregen, mochten nu vrij skiën. Zij namen allemaal de linkse lift, dus nam ik de lopende band rechts, die gaat wel iets trager, maar er stond geen lange rij wachtenden. Ik ging zelfs een keer op eigen kracht naar boven, ik was sneller boven dan de man die voor me stond te wachten op de lift :p .

Het snowboarden zelf was uiteraard bangelijk. ik word steeds behendiger. Ja, ik haat zelfs mijn bindingen niet meer. Mss zijn Drakes toch niet zo’n klotebindingen dan ik eerst dacht, wss omdat ik er ze nu gewoon ben en ze snel kan losmaken en vastklikken. Mijn vetste tricks? Wss mijn 360. Ja, ik kan hem :p . Voor de rest waren mijn 180 Indy, Japan air en slalom erg goed. Ik heb me echt wel geamuseerd en ben maar 2x op mijn bek gegaan 🙂 .

Na 1 uur en 50 minuten besloot ik dan toch maar te stoppen. Ik spoelde mijn board af, kleedde me om, legde al mijn spullen in de wagen en ging dan naar het cafétaria. Ik liet ons ma blijken dat het vet was, dronk nog wat en daarna keerden we weer huiswaarts. Ik was rond 21.50u terug, en dus niet om 21.00u zoals gepland vanwege die te gekke actie op zondagavond :p .

Greetz,

Yves

Bel, het recht om te Dromen

Brel, het recht om te Dromen, zo heette de tentoonstelling waar de 5des en 6des van het Heilig Hart te Kalmthout naar toe zijn geweest. Inclusief CNX natuurlijk 😉

Het doel van deze tentoonstelling is bij de bezoeker de indruk te wekken dat hij/zij heel even de bevoorrechte gesprekspartner wordt van Jacques Brel, waarbij de artiest hem/haar begeleidt op het parcours langs zijn leven. Althans… dat was hun bedoeling toch.

Het begon al goed voor mij, normaal hadden we het eerste lesuur nog Engels. Gelukkig maar want die leerkracht was afwezig. Dat was dus al een meevaller. Vervolgens namen we de trein rond kwart na 9 in Kalmthout om na een lange treinrit van 1 en een half uur aan te komen in Brussel Centraal. Reeds bij het binnengaan van het gebouw waar de tentoonstelling plaats vond, moesten we wachten. Na een uur of 2 -eigenlijk langer dan de ‘echte’ tentoonstelling duurde- mochten we het complex binnengaan. Niet veel te zien, enkel een paar filmpjes en dat was het dan ook. Wel vond ik de inrichting erg goed uitgewerkt, het leek net of je echt in de tijd en op de plaats was waar Brel zijn leven doorbracht. Ik heb meer geleden dan mij geamuseerd, als er nu eens meer stoelen waren dan was ik al tevreden, maar nee dat kennen ze daar blijkbaar niet. Vriendelijk was men ook niet. Vanaf nu heb ik dan ook een afgunst voor alles wat dan ook maar franstalig is of er mee te maken heeft. (dit was de druppel die de emmer vol deed lopen, na Rochefort natuurlijk ;-))

Om kort te zijn, het was dus echt een kuttentoonstelling, niet dat ik geen respect heb voor Jacques Brel, als echte Belg apprecieer ik Brel wel hoor.

Brel, le droit de rêver, nog tot het einde van april te bezichtigen in Espace Dexia te Brussel. Meer informatie kan u hier vinden.

Antwoord op een zekere reactie

Betreffende de reactie op mijn Oudejaarslog. Ik zal eerst de reactie hieronder zetten.

Door God op 07-01-2004 16:46:02

Jaja,
je hebt zonder twijfel een leuke oudejaarsavond gehad. Maar ten koste van wat?

– Tegen muziekschool pissen?
– Kraantje openzetten?
– Bierglazen stelen?
– Lege flessen in de wei gooien?

Blijkbaar wordt je zelf niet graag bestolen, want je verstopt je jas zodat hij niet gestolen kan worden. Waarom besteel je dan iemand anders?

Waarom is het nodig om andere mensen zo te beledigen? (“2 lompe wijven”; “die dikzak in dat kraampje naast de Zodiac”)

Graag een reactie Yves,
Jouw geweten

Wel, om niet helemaal onbeleefd te klinken, wil ik de poster van dit bericht toch bedanken om onze nederige site te bezoeken. Nu voor harde gedeelte.

Of het nu een man op leeftijd is die overbezorgd klinkt, of een domme grappenmaker, hoe durft deze persoon in kwestie zichzelf “God” of “mijn geweten” te noemen? Engelbewaarder zou ik nog net aanvaarden. Deze persoon weet wss niet veel over mij. Ik zal even het volgende vermelden dat de persoon toch mag weten:

Ik ben een ANARCHIST TOT IN DE KIST. Problemen mee? Leer er dan maar mee leven…

Waarom steel ik bierglazen? Om stoer te doen? No way, een glas stelen maakt geen “coole” indruk, als ik stoer wou doen door te stelen, dan zou al lang computeronderdelen hebben gestolen, of iets anders met en hoge waarde. Ik lijd mss aan kleptomanie, of mss ook niet. Ik zie het gewoon als een iets wat minder normale hobby, de drang om iets te verzamelen.

Waarom tegen de Kadans pissen en het buitenkraantje openzetten? Als blijk dat ik de muziekschool niet moet hebben. Verkeersveiligheid, daaraan wordt weinig geld gegeven, maar een muziekschool van 5.000.000€ is geen enkel probleem.

Waarom lege flessen in de wei gooien? Even mijn log nog eens lezen, het was maar 1 fles, ik wou die eerst kapotgooien, maar was onder invloed van aolcohol en wierp de lege fles in de wei.

Hoe het komt dat ik mensen beledig? Dat zit nu eenmaal in mijn aard. Ik kan lekker grof zijn, en ben dat ook als ik wil. Hoewel iemand dikzak noemen in mijn ogen niet zo grof is. Die 2 jongedames waren effectief lompe wijven, dat riep ik ook in hun gezicht, waarop zij terugriepen: “Haha, jij zatlap, ga terug op ouw bank ligge.” Conclusie => Als iemand grof is, gewoon grof terugdoen 😛 .

Nu heb ik de reactie van “God” ongeveer wel geanalyseerd en antwoorden gegeven. Mss ook nog even dit. Iedereen maakt fouten, zelfs u, mijn beste geweten, zie uw reactie:”Blijkbaar wordt je zelf niet graag bestolen…”
Word is zonder -t in dat geval. Een typfout is het niet, want de toetsen liggen niet naast elkaar.(Touché kerel)

Ik verstopte mijn jas trouwens omdat ik niet wiou dat ie gestolen werd. Waarom steel ik dan? Ik steel NOOIT van gewone mensen, enkel af en toe een bierglas of 2. Veel mensen gooien glazen kapot, ik bespaar ze die ondergang. Een paar glazen meer of minder maakt voor de mensen van de Zodiac heus niet veel uit, ze vroegen belachelijk veel voor drinken, dus hebben ze winst genoeg.

Als ik dingen beschadig of verander, zijn het enkel staatseigendommen of oude dingen die sowieso kapot worden gemaakt binnen een korte periode. Waarom enkel staatseigendommen? Scroll desnoods even terug naar boven, ik ben een anarchist, en anarchisten doen nu eenmaal zo’n dingen.

Zo, hopelijk bent u tevreden met mijn reactie. Ik brand van verlangen op uw antwoord, oh ja, mss kunt u volgende keer ook een geldig e-mailadres geven. Zou ik appreciëren. Maar als u me nu wilt excuseren, ik heb honger en ga Chinees koken.

De balle
Yves

Storingen bij Telenet

Had u vandaag storingen en kon geen verbinding maken met het internet? Dat kan, ook ik had storingen vandaag (gelukkig nu niet). Deze problemen deden zich voor bij ISP Telenet.

Omdat er momenteel algemene problemen zijn, kan het zijn dat u geen internetverbinding kan maken. Dit probleem is ontstaan aan onze zijde, en er is bijgevolg geen probleem met uw kabelmodem. Onze technici werken zo spoedig mogelijk aan een oplossing, aldus Telenet.

Zo, dit moest ik toch even vermelden voor alle internauten in België die de moeite niet namen om naar de betreffende helpdesk pagina te surfen.

Oudejaarsavond

Yo,

Dit is mijn eerste log op de nieuwe site. Hou jullie al maar vast, want met deze log zijn jullie wel even zoet (je bent niet anders gewent van mij dan lange logs :p). Neem er dus gerust iets bij om te eten of te drinken en bereid je maar voor op mijn oudejaarslog…

Het was weer een avond om nooit te vergeten, oudejaarsavond. Rond 21.30u ging ik naar Niels “Willie” Willemsen, rond 22.30u waren we bij Stijn. Daar stond de rest te wachten. We liepen richting Zodiac. Terwijl de rest stond te praten, liep ik wat rond in de zaal, op zoek naar bekenden. Ineens zag ik niemand minder dan… Bren de Hen :p.

Iets na middernacht liepen Ben, Bren en ik naar Stijn. We hadden een immense voorraad vuurwerk. De rest stond al klaar met het vuurwerk. Alles werd afgestoken op de parking van het warenhuis Delaize. Het was een serieus spektakel. Die Nitro’s gaven wel een erg luide knal, met die dingetjes kun je gemakkelijk een vuilbak opblazen….

Na het vuurwerk begaven we ons weer naar de Zodiac om verder te feesten / zuipen / … whatever.

Bren, Niels en ik gingen op een bepaald moment naar buiten om en luchtje te scheppen. We moesten nogal hoognodig plassen, dus wisten we niets beter dan de Kadans (muziekschool Wuustwezel) onder te zeiken :p.
Naast mij stond een buitenkraantje, natuurlijk draaiden we dat volledig open. Ik weet niet of iemand het heeft afgezet, anders is heel het Achter ‘d Hovenplein nu wss 1 ijsbaan :p. Hierna waggelden we weer richting Zodiac, Niels ging naar huis, die was te moe. Bren en ik feestten nog wat voort.

Ergens tussen 2.00 – 2.30u wou Bren naar huis. Samen met nog wat maten ging ik naar de bushalte waar Bren en 2 maten van hem de feestbus naar huis konden nemen. De bus kwam pas over 20 minuten als ik mij het nog goed herinner. We besloten ons neder te zetten op een paar bankjes. Ik besloot om er op te liggen :p. Bren kon de verleiding niet weerstaan om mij een paar keer in m’n maag te slaan en mij af de bank te duwen. Daar lag ik dan, op de grond :p. Ik zag een lege fles champagne liggen en riep tegen Bren: “Voetballen?!” OK. We voetbalden er op los met de fles. Ik kan je 1 ding vertellen: zo’n fles tegen je been aankrijgen is geen pretje :p.
Ondertussen namen 2 lompe wijven een foto van ons. We kropen er naartoe, waarna ze nog een foto trokken. Toen was de bus er.
Bren en de anderen stapten op de bus, ik stond daar alleen :p. Ik liep naar mijn fiets, die nog bij Stijn stond. Daarna ging ik naar de Ramses voor mijn pita shwoarma.

Vervolgens fietste ik terug naar de Zodiac, ik zette m’n fiets weg aan de bibliotheek, in het kotje voor fietsen. Mijn jas verstopte ik voor mijn fiets, te moeilijk voor dronken mensen om die dan te stelen :p.

Eens terug in de zodiac dronk ik nog wat meer. Ik merkte op dat het geen plastieken bekers waren, maar wel degelijk echte glazen. Zoals je weet (of niet weet :p), verzamel ik bierglazen, dus jawel,…. Ik draag niet voor niks brede broeken hoor. Er kunnen veel glazen in die broekzakken :p.

Ik nam een Primus en een Jupilerglas mee en verstopte die onder mijn jas bij m’n fiets. Toen ging ik weer naar de Zodiac, waar ik Sanne tegenkwam, een vriendin van me. Ze vroeg of ik met haar mee naar het Posthuis wilde lopen, want daar kwam een taxi haar afhalen, en ze wou niet graag alleen lopen. Ik was toch al heel de avond aan het rondspoken in Wuustwezel, dus een keer meer of minder maakte niet veel uit. We praatten nog wat bij, de taxi stond er al toen we aankwamen, Sanne ging naar huis, ik WEERAL terug naar Zodiac :p.

Ondertussen kreeg ik weer wat honger :s, blijkbaar was mijn maaltijd bij de Ramses niet genoeg om mijn honger te stillen. ik besloot dan maar om zo’n ranzige hot dog te kopen van die dikzak in dat kraampje naast de Zodiac. Na die hot dog ging ik weer naar binnen. Ik had dorst gekregen van die hot dog. Ik dronk nog en biertje. Mijn oog viel op het glas, het was een glas van Stella Artois, daarvan had ik al een glas, maar dit was een ander model. Dat glas verdween dus ook op een mysterieuze wijze in m’n broekzak :p.

Ik had nog dorst, maar wou geen bonnetjes meer kopen, toen besloot ik om drinken te stelen… Ik was eigenlijk wel slecht bezig die avond. Ik heb in totaal denk ik 2 Red Bulls, een Palmke en nog iets onteigend van de oorspronkelijke eigenaar, om het op een beleefde manier te zeggen :D.

Iets na 4.00u gingen Ben en Anke naar huis. Ik besloot dan ook maar huiswaarts te gaan. Ik wou mijn jas nemen, maar was vergeten dat die glazen daaronder lagen. Resultaat: mijn Primus-glas was gesneuveld. Maar ik had toch nog de 2 andere glazen. Ik zag ook nog een fles champagne, die nam ik ook mee. Eens op de fiets vond ik die fles maar klote om te dragen, dus gooide ik die onderweg in een wei.

4.35u. Ik kwam thuis aan. Ik dacht: “Ik zal die bierglazen even in het water zetten om te weken.” Ondertussen ging ik ana de keukentafel zitten. Ik zag een stapel kranten en reclamefolders. Ik besloot om een krant te lezen. Dat was vrij saai, dus ik nam een zak chips. Ik heb tot een uur of 6 in de Streekkrant zitten lezen, want tegen die tijd was mijn zak chips helemaal leeg. Ik spoelde de glazen af en krrop de trap op. Rond 6uur lag ik dus in bed. Ik werd wakker om 15.00u.

Vaarwel 20003….

Yves

p.s. Mocht iemand die op oudejaaravond in de Zodiac werkte dit lezen, het spijt mij van de eventuele schade die ik heb aangericht. Helaas voor u, maar u krijgt uw glazen niet terug. Als u bepaalde zaken niet wou laten gebeuren, dan had u mij in de eerste plaats maar niet zoveel bier moeten geven :p.

Dé StuBru-platen van 2003 in een marathonuitzending!

Na al die saaie eindejaarslijstjes was er vandaag toch één dat me opviel en aansprak. StuBru stelt vandaag de meest gedraaide platen van het afgelopen jaar voor, die in het gelijknamige programma “De HotList” worden gedraaid!

Wim Oosterlinck, Jeroen Roppe, Dave Peters, Peter Van de Veire en Libelia De Splenter leiden U tot aan de top, waarna rond 20.00 uur de nieuwe HotShot wordt voorgesteld! Waar wacht je nog op? Zet die radio op Studio Brussel!

Het beste van StuBru dus, in één programma!