Welkom

Welkom op onze vernieuwde website!
Het heeft een dag langer geduurt waardoor we onze deadline (1 januari) niet konden bereiken. Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Zoals u misschien kan zien ontbreken er nog bepaalde dingen en het design klopt ook nog niet volledig. Ik zal mij daar de komende dagen mee bezighouden. (dat probeer ik toch tenminste, niet gegarandeerd dat dat ook zal lukken).
Deze issues worden zo snel mogelijk opgelost.

Mocht u het nog niet weten, Insane Crew heet al een tijdje CNX. Onze “historie” kan u hier vinden.

Overigens zal ik zoveel mogelijk de site updaten. Wel te verstaan minstens 1 maal per week. Dagelijks post ik mijn commentaar over CNX, media of waar ik mee bezig ben. De bedoeling is dat we stilaan evolueren naar een uitgebreide weblog.

Veel plezier op de nieuwe site en een gelukkig nieuwjaar!

Opmerking:
De website kan nu van zowel CNXsite.be als vanaf InsaneCrew.TK worden bereikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *