Oudejaarsavond

Yo,

Dit is mijn eerste log op de nieuwe site. Hou jullie al maar vast, want met deze log zijn jullie wel even zoet (je bent niet anders gewent van mij dan lange logs :p). Neem er dus gerust iets bij om te eten of te drinken en bereid je maar voor op mijn oudejaarslog…

Het was weer een avond om nooit te vergeten, oudejaarsavond. Rond 21.30u ging ik naar Niels “Willie” Willemsen, rond 22.30u waren we bij Stijn. Daar stond de rest te wachten. We liepen richting Zodiac. Terwijl de rest stond te praten, liep ik wat rond in de zaal, op zoek naar bekenden. Ineens zag ik niemand minder dan… Bren de Hen :p.

Iets na middernacht liepen Ben, Bren en ik naar Stijn. We hadden een immense voorraad vuurwerk. De rest stond al klaar met het vuurwerk. Alles werd afgestoken op de parking van het warenhuis Delaize. Het was een serieus spektakel. Die Nitro’s gaven wel een erg luide knal, met die dingetjes kun je gemakkelijk een vuilbak opblazen….

Na het vuurwerk begaven we ons weer naar de Zodiac om verder te feesten / zuipen / … whatever.

Bren, Niels en ik gingen op een bepaald moment naar buiten om en luchtje te scheppen. We moesten nogal hoognodig plassen, dus wisten we niets beter dan de Kadans (muziekschool Wuustwezel) onder te zeiken :p.
Naast mij stond een buitenkraantje, natuurlijk draaiden we dat volledig open. Ik weet niet of iemand het heeft afgezet, anders is heel het Achter ‘d Hovenplein nu wss 1 ijsbaan :p. Hierna waggelden we weer richting Zodiac, Niels ging naar huis, die was te moe. Bren en ik feestten nog wat voort.

Ergens tussen 2.00 – 2.30u wou Bren naar huis. Samen met nog wat maten ging ik naar de bushalte waar Bren en 2 maten van hem de feestbus naar huis konden nemen. De bus kwam pas over 20 minuten als ik mij het nog goed herinner. We besloten ons neder te zetten op een paar bankjes. Ik besloot om er op te liggen :p. Bren kon de verleiding niet weerstaan om mij een paar keer in m’n maag te slaan en mij af de bank te duwen. Daar lag ik dan, op de grond :p. Ik zag een lege fles champagne liggen en riep tegen Bren: “Voetballen?!” OK. We voetbalden er op los met de fles. Ik kan je 1 ding vertellen: zo’n fles tegen je been aankrijgen is geen pretje :p.
Ondertussen namen 2 lompe wijven een foto van ons. We kropen er naartoe, waarna ze nog een foto trokken. Toen was de bus er.
Bren en de anderen stapten op de bus, ik stond daar alleen :p. Ik liep naar mijn fiets, die nog bij Stijn stond. Daarna ging ik naar de Ramses voor mijn pita shwoarma.

Vervolgens fietste ik terug naar de Zodiac, ik zette m’n fiets weg aan de bibliotheek, in het kotje voor fietsen. Mijn jas verstopte ik voor mijn fiets, te moeilijk voor dronken mensen om die dan te stelen :p.

Eens terug in de zodiac dronk ik nog wat meer. Ik merkte op dat het geen plastieken bekers waren, maar wel degelijk echte glazen. Zoals je weet (of niet weet :p), verzamel ik bierglazen, dus jawel,…. Ik draag niet voor niks brede broeken hoor. Er kunnen veel glazen in die broekzakken :p.

Ik nam een Primus en een Jupilerglas mee en verstopte die onder mijn jas bij m’n fiets. Toen ging ik weer naar de Zodiac, waar ik Sanne tegenkwam, een vriendin van me. Ze vroeg of ik met haar mee naar het Posthuis wilde lopen, want daar kwam een taxi haar afhalen, en ze wou niet graag alleen lopen. Ik was toch al heel de avond aan het rondspoken in Wuustwezel, dus een keer meer of minder maakte niet veel uit. We praatten nog wat bij, de taxi stond er al toen we aankwamen, Sanne ging naar huis, ik WEERAL terug naar Zodiac :p.

Ondertussen kreeg ik weer wat honger :s, blijkbaar was mijn maaltijd bij de Ramses niet genoeg om mijn honger te stillen. ik besloot dan maar om zo’n ranzige hot dog te kopen van die dikzak in dat kraampje naast de Zodiac. Na die hot dog ging ik weer naar binnen. Ik had dorst gekregen van die hot dog. Ik dronk nog en biertje. Mijn oog viel op het glas, het was een glas van Stella Artois, daarvan had ik al een glas, maar dit was een ander model. Dat glas verdween dus ook op een mysterieuze wijze in m’n broekzak :p.

Ik had nog dorst, maar wou geen bonnetjes meer kopen, toen besloot ik om drinken te stelen… Ik was eigenlijk wel slecht bezig die avond. Ik heb in totaal denk ik 2 Red Bulls, een Palmke en nog iets onteigend van de oorspronkelijke eigenaar, om het op een beleefde manier te zeggen :D.

Iets na 4.00u gingen Ben en Anke naar huis. Ik besloot dan ook maar huiswaarts te gaan. Ik wou mijn jas nemen, maar was vergeten dat die glazen daaronder lagen. Resultaat: mijn Primus-glas was gesneuveld. Maar ik had toch nog de 2 andere glazen. Ik zag ook nog een fles champagne, die nam ik ook mee. Eens op de fiets vond ik die fles maar klote om te dragen, dus gooide ik die onderweg in een wei.

4.35u. Ik kwam thuis aan. Ik dacht: “Ik zal die bierglazen even in het water zetten om te weken.” Ondertussen ging ik ana de keukentafel zitten. Ik zag een stapel kranten en reclamefolders. Ik besloot om een krant te lezen. Dat was vrij saai, dus ik nam een zak chips. Ik heb tot een uur of 6 in de Streekkrant zitten lezen, want tegen die tijd was mijn zak chips helemaal leeg. Ik spoelde de glazen af en krrop de trap op. Rond 6uur lag ik dus in bed. Ik werd wakker om 15.00u.

Vaarwel 20003….

Yves

p.s. Mocht iemand die op oudejaaravond in de Zodiac werkte dit lezen, het spijt mij van de eventuele schade die ik heb aangericht. Helaas voor u, maar u krijgt uw glazen niet terug. Als u bepaalde zaken niet wou laten gebeuren, dan had u mij in de eerste plaats maar niet zoveel bier moeten geven :p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *