Antwoord op een zekere reactie

Betreffende de reactie op mijn Oudejaarslog. Ik zal eerst de reactie hieronder zetten.

Door God op 07-01-2004 16:46:02

Jaja,
je hebt zonder twijfel een leuke oudejaarsavond gehad. Maar ten koste van wat?

– Tegen muziekschool pissen?
– Kraantje openzetten?
– Bierglazen stelen?
– Lege flessen in de wei gooien?

Blijkbaar wordt je zelf niet graag bestolen, want je verstopt je jas zodat hij niet gestolen kan worden. Waarom besteel je dan iemand anders?

Waarom is het nodig om andere mensen zo te beledigen? (“2 lompe wijven”; “die dikzak in dat kraampje naast de Zodiac”)

Graag een reactie Yves,
Jouw geweten

Wel, om niet helemaal onbeleefd te klinken, wil ik de poster van dit bericht toch bedanken om onze nederige site te bezoeken. Nu voor harde gedeelte.

Of het nu een man op leeftijd is die overbezorgd klinkt, of een domme grappenmaker, hoe durft deze persoon in kwestie zichzelf “God” of “mijn geweten” te noemen? Engelbewaarder zou ik nog net aanvaarden. Deze persoon weet wss niet veel over mij. Ik zal even het volgende vermelden dat de persoon toch mag weten:

Ik ben een ANARCHIST TOT IN DE KIST. Problemen mee? Leer er dan maar mee leven…

Waarom steel ik bierglazen? Om stoer te doen? No way, een glas stelen maakt geen “coole” indruk, als ik stoer wou doen door te stelen, dan zou al lang computeronderdelen hebben gestolen, of iets anders met en hoge waarde. Ik lijd mss aan kleptomanie, of mss ook niet. Ik zie het gewoon als een iets wat minder normale hobby, de drang om iets te verzamelen.

Waarom tegen de Kadans pissen en het buitenkraantje openzetten? Als blijk dat ik de muziekschool niet moet hebben. Verkeersveiligheid, daaraan wordt weinig geld gegeven, maar een muziekschool van 5.000.000€ is geen enkel probleem.

Waarom lege flessen in de wei gooien? Even mijn log nog eens lezen, het was maar 1 fles, ik wou die eerst kapotgooien, maar was onder invloed van aolcohol en wierp de lege fles in de wei.

Hoe het komt dat ik mensen beledig? Dat zit nu eenmaal in mijn aard. Ik kan lekker grof zijn, en ben dat ook als ik wil. Hoewel iemand dikzak noemen in mijn ogen niet zo grof is. Die 2 jongedames waren effectief lompe wijven, dat riep ik ook in hun gezicht, waarop zij terugriepen: “Haha, jij zatlap, ga terug op ouw bank ligge.” Conclusie => Als iemand grof is, gewoon grof terugdoen 😛 .

Nu heb ik de reactie van “God” ongeveer wel geanalyseerd en antwoorden gegeven. Mss ook nog even dit. Iedereen maakt fouten, zelfs u, mijn beste geweten, zie uw reactie:”Blijkbaar wordt je zelf niet graag bestolen…”
Word is zonder -t in dat geval. Een typfout is het niet, want de toetsen liggen niet naast elkaar.(Touché kerel)

Ik verstopte mijn jas trouwens omdat ik niet wiou dat ie gestolen werd. Waarom steel ik dan? Ik steel NOOIT van gewone mensen, enkel af en toe een bierglas of 2. Veel mensen gooien glazen kapot, ik bespaar ze die ondergang. Een paar glazen meer of minder maakt voor de mensen van de Zodiac heus niet veel uit, ze vroegen belachelijk veel voor drinken, dus hebben ze winst genoeg.

Als ik dingen beschadig of verander, zijn het enkel staatseigendommen of oude dingen die sowieso kapot worden gemaakt binnen een korte periode. Waarom enkel staatseigendommen? Scroll desnoods even terug naar boven, ik ben een anarchist, en anarchisten doen nu eenmaal zo’n dingen.

Zo, hopelijk bent u tevreden met mijn reactie. Ik brand van verlangen op uw antwoord, oh ja, mss kunt u volgende keer ook een geldig e-mailadres geven. Zou ik appreciëren. Maar als u me nu wilt excuseren, ik heb honger en ga Chinees koken.

De balle
Yves

One thought on “Antwoord op een zekere reactie”

  1. Hi Guillermo,I’ve found that a good blog post is about 600-800 words. Yes, some of my posts are shorter than this. Posts of more than 1500 words are more for articles. How long do you think that a post for a newbie should be? Joanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *