Mijn vet weekend

Yoyoyo,

Ik log nu over heel het weekend, ik zal het vrij kort proberen te houden (lukt wss niet, maar ja :p , want een log van gewoon een fuif is al erg lang. Voor zij die niet zo graag lezen, dikke pech. Neem er gerust iets bij om te eten of te drinken. Klaar? OK, zet je dan maar schrap voor het verhaal van mijn weekend…

Vrijdag was het gewoon school. ‘s Avonds was het weeral Stellabal. De volledige Clan was uiteraard ook van de partij. De muziek was best wel goed en sfeer was er zeker ook. Veel is er niet gebeurd, maar het was daarom niet minder plezant.
Op een bepaald moment toen we ons buiten bevonden, besloten we een brood te kopen van de automaat. We hadden een brood bemachtigd en toen was het oorlog(ske). Kris, Steven en Glenn begonnen de zak open te scheuren en begonnen met brood te vechten. Ikzelf vond het niet superleuk, aangezien ik het liever allemaal in mijn frak wou slagen (voor onze Noorderburen, d.i. consumeren, opeten).
Ik nam een sneetje brood en sloeg Bren erg hard in het gezicht, just for fun. Daarna hielden Bren en ik het voor bekeken en gingen naar binnen. De rest zat nog te vechten, tot de bakker er zich mee ging bemoeien, ik weet niet wat ie zei, dus dat moet de rest maar aanvullen.

Ik bleef zoals gewoonlijk het langst op de fuif. Ik was rond 3 uur weg, het gewoonlijke uur :p . Zoals ik al zei, veel is er niet gebeurd. We hebben ons territorium wel meerdere malen “afgebakend” om het zo te zeggen en het kraantje van de Kadans opengedraaid, maar buiten dat en het broodgevecht was elke actie die we verrichtten, maatschappelijk aanvaardbaar te noemen.

Ik heb nog nooit zoveel op het podium staan dansen als afgelopen vrijdag. Ik stond er als een zot alles te geven. Mss ook omdat ik het DJ-materiaal wou bewonderen. Ik wil namelijk deze zomer ook in de DJ-wereld stappen, niet als techno-draaiende kerel, maar hip-hop maken, scratchen,… Zo’n soort DJ dus :p .

Ik ben met geen enkel meisje meegeweest (jawel, u leest het goed), het klinkt ongeloofwaardig, maar het is de waarheid zelve. Ik zat eerlijk gezegd meer te kwijlen op de dure professionele Dj-apparatuur dan op het vrouwelijk schoon dat aanwezig was :p .

Toch heb ik me goed geamuseerd. Rond 3 uur reed ik naar huis, ik was om 3.15u thuis. Dat is erg vroeg, normaal ben ik rond 5.00u pas thuis, maar ik moest deze keer ook geen zatte vrienden naar huis slepen, wat soms zwaar kan zijn als je moe bent of zelf nogal diep in het glas hebt gekeken.

Zaterdag ging ik met Bren en Steven uit Loenhout (dus niet CNX Steven) naar Antwerpen. We zochten de stad af naar Dj-dhingies en we zouden het deck van Kris hergrippen. Maar dat laatste ging niet omdat je er zelf eerst de oude grip moest afhalen. Dj-apparatuur was ook niet echt veel te vinden. 1 Technic ( van dan nog 699€) bij Van den Borre en in de MediaMarkt hadden ze 4 dingen, waarvan 1 set die klote was (belt-drive => nooit kopen). De andere 3 waren ook niet goed. Platen vonden we nergens, hoewel iemand ons vertelde dat er in de Nationalestraat een winkel zou zijn die LP’s verkoopt. Zal ik volgende zaterdag eens nakijken.

Ik was ‘s avonds erg tam vanwege 2 dingen. 1) op de bus zitten, daar word je tam van. 2) ik moest Kris zijn deck nog thuisbrengen. Maar ja, eens ik thuis was, besloot ik wat te chillen in m’n zetel.

Zondag heb ik veel geskate omdat het erg goed weer was. Ik zat in Essen, bij mijn vader (zoals elke zondag). Ik ownde het skateplein in Essen met mijn old skool-style impossible en mijn boarslides. Rond 17.00u was ik terug bij ons ma in Wuustwezel. Toen ging ik skaten met Kris, rond 17.45u.

Kris zei met dat zijn kingpin het had laten afweten. Maar dokter Yves heeft vele reserve-onderdelen en gereedschap 🙂 . Helaas konden we het deck niet volledig repareren omdat mijn omnibussleutels hun beste tijd al gehad hebben. Dan hebben we maar geskate met mijn deck. Kris heeft enkele vette foto’s gemaakt, die in de loop van deze week wss wel te vinden zijn in ons album.

Zo, dat was in het “kort” mijn weekend. Als de rest van de Clan nog iets wil toevoegen, wie houdt je tegen dudes? :p

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *