De voorbije week van Yves

Yo,

ik zal even alle hoogte- en dieptepunten van afgelopen week op een rijtje zetten. Neem er gerust iets bij om te eten ofzo, want dit wordt weer een serieuze log ( u bent uiteraard niet anders gewoon van mij :p )…

Mijn verhaal begint bij woensdagmiddag. Kris en ik wilden absoluut gaan skateboarden, maar Kris zijn deck was niet meer 100%. We waren nog geen half uur op het skateplein of Kris stond alweer met stukken, ‘k weet niet meer wat, iets met zijn rollement denk ik. We reden dus naar mij thuis om het skateboard te repareren.
Nadat ik een 40-tal minuten bezig was met sleutelen, was z’n deck eindelijk gemaakt. We besloten om niet naar het skateplein, maar naar het Achter d’ Hovenplein te rijden en daar nog wat te skaten.

Toen kwam er een onvoorziene gebeurtenis. We waren aan het skaten en ik sprong meermaals over de al dan niet beroemde kettingen. Maar na een X aantal keer liep het mis. Ik deed ollie north op volle snelheid over een ketting, maar landde met mijn beide voeten op de voorkant van m’n board. Gevolg?
Een scheur in m’n deck.
Enkele minuten later werden de nose en tail van m’n board van elkaar verwijderd daar een laatste sprong…
Shit man, 27 dagen oud en al kapot. Chocolate is voor mij dus geen goed merk.

Zaterdag ben ik met Bren naar Antwerpen geweest om een nieuw deck te halen. We sprongen snel binnen bij de Lockwood, ik nam vlug een goed deck dat ik al langer wilde testen, namelijk een deck van Torture. Jaja, een Belgisch skate-merk nog wel. Van horen zeggen is het een goed merk. Dat zal ik dan in de toekomst nog wel ondervinden…

Nadat ik m’n deck had en 77€ armer was, gingen we eens zien in een zekere straat waar veel Hifi-winkels zijn. Veel vette Dj-apparatuur. Talloze mixers in alle kleuren en afmetingen, te gekke Technic-mengpanelen,… noem maar op.
Een platenwinkel hebben we niet meer gevonden, dus kochten we maar wat chips en slenterden vervolens weer richting Roosevelt voor de bus naar huis.
Op de bus bevonden zich een paar “bijzondere” mensen, opvallers, meer zo’n domme marginale types. Maar die stapten al vlug af (nee, we hebben ze niet weggepest :p ).

Het was ondertussen zaterdagavond, rond 19.00u. Ik zette m’n deck ineen en zat dan nog wat op MSN en niet te vergeten, muziek te luisteren (zoals altijd trouwens).

Zondag ging ik naar m’n vader in Essen. Dat was een echte goeie ouwe zondag, lekker niks doen. ik heb wel even geskate om m’n deck uit te testen, maar voor de rest heb ik heel de dag films ziten kijken. Mijn pa heeft namelijk een DVD-speler met Dolby Surround System (bioscoopgeluid) gekocht. In elke hoek van de kamer een box en nog een paar her en der op de kast. Vette sfeer.
De nodige decibels werdn dan ook wel geproduceerd. ‘t Volume stond op 1/3de van het totaal en je kon zelfs op zolder met gemak meevolgen. Moesten we de volumeknop helemaal opendraaien, zou het plafond gewoonweg scheuren volgens mij :p .

Ik heb Blade (I en II) gezien, Saving private Ryan en dan nog een vette 80s film. Uiteraard werd de nodige chips ook geconsumeerd.

Voor de rest is er niet veel gebeurd de afgelopen week. De leukste dingen heb ik nu wel vermeld denk ik. Zo, dat was het dan. Oh ja, aanstaande zaterdag, 31 januari, is het onze schoolfuif => ALLEN DAARHEEN 😀

Greetz,
Yves

Enhanced by Zemanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *