Carnavalsperiode

Yo,

De afgelopen dagen heeft CNX weer vanalles beleefd. Het verhaal begint vrijdag 20 februari. Voor Steven en mijzelf was het een echte dag om te chillen. Eerst gingen we fitnessen tijdens de turnles, daarna hadden we esthetica ( kunstgeschiedenis), dat is dia’s kijken = slapen, tijdens godsdienst hebben we domme raadsels proberen op te lossen (met succes). In de namiddag was het filmforum.

We vertrokken rond 12.30u naar het station in Kalmthout. Kris, Glenn en ik hadden onze decks bij. Na de vrij saaie film “Promises” (dat handelt over het Israëlisch/Palestijns conflict door de ogen van kinderen gezien) trokken we naar de Lockwood, Kris kocht een nieuw deck, foto’s hiervan volgen later. Toen begaven we ons richting stadsschouwburg. Daar waren nog andere mensen aan het skateboarden. Er waren zeer goede skaters aanwezig, 1 iemand kon nosebluntslides zonder al te veel moeite, om maar een voorbeeld te geven. Alle foto’s zijn mislukt, maar dat geeft niet, het waren toch slechte foto’s :p . Op een bepaald moment kregen we honger, dus gingen we (zoals de traditie het wil) naar frituur “Max” . We aten allemaal een grote puntzak, wat echt veel friet is :p .

Ik weet niet meer wat we daarna deden, ik denk dat we gewoon ons eten lieten zakken en terug naar het station liepen. Rond 19.10u waren we in Kalmthout. Steven bleef op de trein, hij stapte in Essen af. Toen we onze fiets wilden nemen, merkte Glenn op dat hij z’n slot niet meer open kreeg, vastgevroren. Als dat niet balen is :p . Glenn belde naar huis. Terwijl we aan het wachten waren, besloten we maar wat te skaten voor de schoolingang. Na een tijdje kwam de vader van Glenn zijn zoon uit de nood helpen. Kris en ikzelf reden terug naar onze thuisbasis in Wuustwezel. Op de fiets werden uiteraard de nodige moppen verteld enzo :p .

Zaterdag: Ik liep heel het weekend met groen haar / Carnavalsfeest bij Annelies, eigenlijk was het niet meer dan in de namiddag van café naar café rijden, maar er zijn niet veel café’s open op dat uur. Wegens een beperkt budget is CNX niet lang gebleven. We kochten wat eten in de winkel, waar we ons bekeken voelden. In Kalmthout wordt carnaval niet zo uitbundig gevierd, dus vielen we erg op. We besloten om wat te skaten in Kalmthout, we ownden het plein gewoon, meer valt er niet over te zeggen. De batterijen van de cam zijn op, dus geen foto’s 🙁 .

Zondag: Zoals iedere zondag, zat ik bij mijn vader in Essen. Daar werd carnaval uitbundig gevierd met een kermis en een stoet. Na mijn uitgebreide lunch trok ik de buitenwereld in, ik had afgesproken met Saar.

Zowat iedereen van het dorp en omstreken stond op straat te kijken naar de stoet, of gewoon te zoeken naar het volgende café :p . Ik zat zoals gewoonlijk op het skateplein, er waren nog wat andere mensen aan het skaten, maar die kende ik niet, mja, iedereen kent mij, maar ik ken bijna niemand :p .

Na een tijdje kwamen Saar en enkele vriendinnen er aan. Ze zag er echt beeldschoon uit 🙂 . We wandelden richting het gemeentehuis, waar we stopten om naar de stoet te kijken. Ineens waren haar vriendinnen weg, wij gingen terug naar het skateplein. Ik zal u van enige verdere details besparen :p .

Blijkbaar waren mijn dierbare klasgenoten Wesley, Bas en Jeroen ook aanwezig. Er waren meedere intermezzo’s: we kregen confetti toegeworpen, mijn haar kreeg een gele streep, etc. :p

Maar dat was niet erg, zolang ik maar bij Saar kon zijn 🙂 . Rond een uur of 5 gingen we terug naar huis. Ons pa bracht mij rond 7 uur terug naar Wuustwezel. Die avond was zoals alle avonden: muziek, msn, chillen en eten. ‘s Avonds was er nog een fuif in Wuustwezel, maar dat was maar een vrij saaie bedoeling :p .

Maandag: Veel is er niet gebeurd. Ik ben in de namiddag gaan skaten met Kris, voor de rest heb ik heel de tijd binnengezeten. Ik heb gewoon genoten van de rust die de vakantie met zich meebrengt, hoewel we voor’t school allerlei dingen moeten doen.

Zo, dat was het dan ongeveer. Als iemand van mijn collega’s nog iets toe wil voegen over vrijdag ofzo, wie houdt jullie tegen jongens? :p

De groetjes aan iedereen die dit leest en een dikke kus en knuffel voor mijn liefste schatteke

Yves

Nieuwe namen Rock Werchter

Zopas bevestigde de organistatie van Rock Werchter de nieuwe namen die op het gelijknamige festival zullen komen.

Na Metallica en David Bowie zullen ook Lenny Kravitz, The PixiesMusePlacebo, Moloko, KornLamb, Ben Harper and the innocent Criminals, Dropkick MurphysThe Darkness, Monster Magnet,HeideroosjesThe Rasmus, Kosheen en T. Raumschmiere optreden.

De namen in het vet zou ik echt wel live willen gaan zien, ik ben er echt benieuwd naar. Ik vind dat het lijstje toch enigzins al ergens begint op te trekken.

More bands to be announced soon 😉

To my valentine

I ly on my bed,

thinking of those terrible things i’ve said.

I wish i could be with you.

I see only these images of you,

in the broken mirror of my life.

Than i just ask myself,

why did i ever let you go?

I’m thinking of you,

since the day you went away.

I feel like a tree,

who’s losing all his leaves.

You were my biggest treasure,

now i’m just a poor man,

with nothing in my hands.

I know you love some else right now,

but i still miss you like hell.

I guess i’m the only one to blame,

for this loss of my soul.

I won’t give up on you!

i’ll keep on fighting,

just for you.

Untill you’re here to stay.

U las hier een stukje uit een nummer genaamt”Sarah”.

Het gaat over een jongen die gebroken is door liefdesverdriet.Het is geschreven en gecomponeerd door mezelf.De afgewerkte versie moet nog worden opgenomen,het resultaat zult u het komende jaar kunnen gewonderen op deze site ofanders vraagt u het maar aan mij.

Opgedragen aan alle gebroken relaties en liefdesverdrieten die de mensen die op de site komen,doormaken.

De eenzaamste dag van het jaar

Soms vraag ik mij hoe ik haar aandacht kan trekken, hoe ik iets voor haar kan betekenen.

Soms vraag ik mij af: past zij wel bij mij ?

Soms vraag ik mij af: waarom is de afstand tussen ons zo groot ?

Soms vraag ik mij af of ik haar beter niet ineens had gekust.

Soms vraag ik mij af wat ik niet te verliezen heb.

Soms vraag ik mij af of ik haar maar eerder had moeten benaderen.

Soms vraag ik mij af waarom ze me dit aandoet.

Soms vraag ik mij af wanneer ik met haar kan voetballen… of om het even wat doen.

Soms vraag ik mij af wat ze in mijn leven doet.

Soms vraag ik mij af: ziet ze me wel staan ?

Soms vraag ik mij af: wat zal de toekomst brengen ?

Soms vraag ik af wanneer ik haar eindelijk “int echt” kan spreken.

Soms vraag ik mij af of ik haar wel verdien.

Soms vraag ik mij af zij me kan vertellen hoe het voelt gelukkig te zijn.

Soms vraag ik mij af wanneer we samen naar dat ene nummer van The Ataris kunnen luisteren… en rond huppelen in het park, de dag wegdrinken.

Soms vraag ik mij af of ik de liefde niet moet opgeven en beter alleen te zijn.

Soms vraag ik mij af wat ik haar eigenlijk te vertellen heb.

Soms vraag ik mij af of ze dit ooit zal lezen.

Maar één ding weet ik zeker: ik hou zielsveel van haar, mijn onbereikbare liefde.

Soms vraag ik mij af of het niet beter zou zijn met alles te stoppen.

een hobby als een andere

CNX heeft een nieuw tijdverdrijf gevonden om de saaie schooluren door te komen.Het begon allemaal een paar dagen geleden. Kris en Glenn hadden een paar krijtjes gepikt uit hun klas.Tijdens de speeltijd begonnen ze mij, Yves en Bren onder te schrijven.Wij, zinnend op wraak pikten de dag daarop(nu dus) weer wat krijtjes om wraak te nemen.We pakten vooral kris aka den hobbit, omdat hij ons altijd aanviel. Resultaat: heel zijn jas onder het krijt.Natuurlijk moest de rechter (aka Glenn) niet onder doen, hij mengde zich ook.Er ontaarde zich een ware krijtoorlog.

We zijn van van plan om van krijtvechten een nationale sport te maken,en een dagelijks tijdsverdrijf om de saaie schooluren te kloppen.

P.S.: Willen jullie ons voorbeeld volgen? Hier is een tip gebruik opvallende kleurtjes krijt, dat geeft je jas een alternatief lookje.

Steven

Nog meer sneeuwpret met Yves

Yo,

Afgelopen zondag ben ik nog eens gaan snowboarden. Het was weeral een avond om nooit te vergeten…

Het begon allemaal in Essen. Ik zat zoals elke zondag niet in de kerk, maar wel bij mijn vader, meerbepaald in de zetel. Vanwege het slechte weer besloot mijn pa om nog wat DVD‘s te kijken. “Pulp fiction” en “From dusk till dawn” hebben we gezien, met uiteraard de nogide chips en drank.

Rond 18.15u kwam mijn moeder me halen om van daar uit ineens naar Rucphen te rijden. Ik had al mijn spullen ‘s morgens al in de wagen gelegd.

Rond 19.10u waren ons ma en ikzelf aanbeland bij de Skidome te Rucphen. Mijn moeder had om zich bezig te houden haar huiswerk bij (ze volgt al enkel jaren Poolse les en heeft ook huiswerk :p ). Ik stond aan te schuiven aan de kassa. Voor mij stonden enkele mensen, dus er was geen lange rij. Toch kan je in een korte rij ook lang aanschuiven, zo bleek dus op die avond :p . De personen voor mij wilden een abonnement kopen, maar wisten niet goed wat en hoe. De dame achter het info- en verkooploket gaf een hoop informatie. Ik stond daar met al mijn spullen. Na 10 minuten kwamen de kerels tot een besluit. iedereen achter mij werd al ongeduldig, ikzelf ook trouwens.

Ik wist de prijs (20€ inclusief waarborg voor het kaartje). Ik was de volgende aan het loket. Ik zei “Ik wou graag een avondje komen snowboarden, ik heb al mijn eigen materiaal.” De verkoopster antwoordde: “Ok, 20€, da’s in orde, nog een fijne avond.”

*stop chronometer => 19 seconden*

Meer dan die tijd heb ik niet nodig, ik was al genoeg tijd verloren door die mensen voor mij dacht ik, dus ging ik eens laten zien dat het ook sneller kan :p .

Ik kleedde me om en begaf me vervolgens naar de piste. Het was zoals ik al had verwacht, erg druk. Maar dat kon mij weinig schelen. Na wat op te warmen besloot ik om voor de rail te gaan. Ik kan grinden met een skateboard, maar met een snowboard wou ik dat ook. Ik ging naar het bovenste deel van piste, waar een vrij lage en redelijk brede rail stond. Toen ik voor de rail stond, had ik er niet echt veel vetrouwen in, want hoe glad is die rail met al die sneeuw, gladder dan bij het skaten? of niet? wat als ik val? …

Na enkele keren lukte het al wat. Ik geraakte halverwege en sprong eraf als ik geen balans meer had. Na de vijfde keer lukte het dan helemaal. Ik ging over de rail, van het begin tot het einde. Wat een opluchting. Er waren nog enkele gasten van rond mijn leeftijd die de rail ook wel wilden proberen, maar omdat ze nog nooit hadden gesnowboard, preobeerden ze het toch maar niet. Ik was erg blij toen ik de rail te pakken had.

Er was een groepje van 6-7 personen rond de 20 jaar die de Skidome konden ownen. Enkele gingen voer de “grote” rail, maar de allerbeste deed zelfs 180 misty en landde dit een paar keer met succes. Een misty is een fliptrick, je doet dan een soort salto, moeilijk om uit te leggen, maar dan heb je toch een klein idee wat het is :p .

Ik had nog nooit over een rail geslide met een snowboard, maar het viel al bij al nog vrij goed mee. Enkel het landen is soms wel tricky, als je hoog springt, land je verder en met een hogere snelheid. Ik ben slechts 3 keer op mijn zak gegaan op heel de avond, allemaal van de rail omdat ik na de landing mijn evenwicht verloor door de schok bij het landen. Mijn achterwerk heeft de meeste klappen geïncasseerd, maar veel pijn deed het gelukkg niet.

Voor de rest deed ik weinig bijzonders; slalom tussen mensen die op de piste verspreid lagen, 180s, Indy, Japan air en mijn 360 ben ik zelfs nog een keertje geland. Maar mijn doel is toch volbracht; ik ben over de rail geraakt, de laatste keer zelfs 50-50 to lipslide erover. Volgende keer ga ik meer oefenen op de rail en daarna ga ik misschien voor de grotere rail, wie weet.

Toen ik te moe was om nog iets te doen en omdat het 21.00u was, belsoot ik om te stoppen, want ons ma zou nog friet meebrengen voor mijn jongere broer. Ik deed mijn winterse kledij uit en ruilde deze om voor een alledaagse brede broek en een trui. We stopten onderweg nog snel bij een frituur. Rond 21.40u waren we weer thuis. Er was friet genoeg voor iedereen *Hoera* .

Zo, dat was dan ongeveer mijn zondag en mijn snowboardavontuur van de week.

Tot de volgende !

Yves

Nee we zijn nog niet dood

Eindelijk heb ik nog eens nieuws!

We hebben nieuwe footage die je kan checken op onze foto pagina.

Binnenkort mag u een nieuwe design en software verwachten!

Ik ben overigens bezig met het ReactBlog project.

We zullen de ReactBlog software als eerste hier gebruiken, wat uiteraard een primeur voor u is!

ReactBlog is software geschreven in PHP en het maakt gebruik van een MySQL database. De bedoeling is dat een computerleek items kan plaatsen op zijn weblog, kan editten, verwijderen,… Er zullen enkele mooie features meeworden gegeven aan ReactBlog. Wat is er nu zo speciaal aan ReactBlog? Wel, het is vrij eenvoudig. ReactBlog is revolutionair. Alles werkt met XML, voor output in de browser gebruiken we XSLT. (hoewel ik nog iets moet vinden voor realistische caching…) Dit wilt dus ook zeggen dat er de mogelijkheid is om items vanaf WAP te posten, maar ook te reageren. Niet alleen WAP, maar ook andere protocols zal de software ondersteunen. Klinkt niet erg realistisch zegt u? We zullen nog wel zien… Het is allemaal nogal ver weg. Verwacht binnenkort de eerste screenshots op deze website. Verder heb ik niet veel te melden.

Tot de volgende!

Gastenboek

oi!

Deze log dient als gastenboek voor onze site.

Je kan hier dus berichten plaatsen met allerlei opmerkingen over de site. Als je een belangrijke opmerking hebt in verband met de site of als je iemand van de cnx iets persoonlijks wilt vertellen dat je niet aan iedereen z’n neus wilt hangen kan je ons altijd persoonlijk contacteren via het onderdeel contact.

Kom op met die opmerkingen zou ik zeggen…

Alvast bedankt voor het bezoeken van onze nederige site.

Glenn

Mijn voorbije week

Yo,

Hier heeft u nog eens een log van mij ( Yves dus :p ). Ik ben vrij tam op dit moment, maar ik zal toch maar loggen, want de fans schreeuwen nu al zoveel :p .

Mijn verhaal begint bij woensdag. We hadden een vrije dag op school. Veel heb ik niet gedaan vanwege het slechte weer. Ik heb een taak voor GW (gedragswetenschappen) gemaakt over staatstructuren, heb veel gegeten, muziek beluisterd en op MSN gezeten.

Donderdag en vrijdag waren het vrij gewone schooldagen. Zaterdag was het onze schoolfuif. Het was best wel vette sfeer. CNX was uiteraard ook van de partij. Samen met Bren zette ik de boel weer op stelten. Er waren wel vrij strenge controles; voor de allereerste keer moesten we onze identiteitskaart tonen vooraleer we binnen mochten. Bren de hen had zijn pas niet bij, maar men liet hem toch binnen. Ook mocht je niet op het podium dansen, wat wel klote was, ik had zo graag het DJ-apparatuur zitten bewonderen, maar ja.

Veel mensen vonden de muziek niet echt vet. Ik vond het wel meevallen, maar goed is anders. Een goedkope DJ en een raar systeem van drankbonnenverkoop. 7 bonnen voor 10.40€, ik gaf 10.00€, kreeg 7 bonnen en kreeg daarboven nog eens wisselgeld terug. Goed meegenomen :p .

Rond 22.45u gingen Bren en ik een luchtje scheppen. Ineens zagen we iets liggen. Nee, het was geen zatlap; nee, ook geen kleingeld, maar wel … EEN BAL. Een zachte, oranje voetbal. We begonnen te voetballen en te freestylen op de parking van het Achter d’ Hoven-plein. Het was wel spectaculair om te zien. Maar na nog geen 10 minuten was het gedaan met de pret. Ik trapte de bal uit, maar er stond erg veel wind. De bal kwam niet meer op de grond en verdween uit ons zicht :p . Einde van de wedstrijd.

We waren wel vrij moe van al dat gevoetbal, dus dronken we er maar eentje op euhm… niet onze gezondheid denk ik. Nah, we dronken er gewoon eentje :p . Na 23.00u was het druk aan het worden. We hebben wat gedanst, maar vooral gebabbeld, mensen uitlachen die ons uitlachten, zo van die op niets slaande dingen dus.

Op een gegeven moment besloten we met een hoop een luchtje te gaan scheppen, want het was wel pokkewarm in de Zaal. CNX sloeg weer toe. We rochelden wat, vooral Steven zijn rug :p , haalden wat acrobatische toeren uit. Steven besloot om met zijn kont af de kleine grashelling te glijden. Hij zal dit bericht zeker nog wel voorzien van de nodige commentaar over zijn favoriete sportdiscipline :p .

Voor de rest is er niet zo bangelijk veel gebeurd, niet dat ik weet toch. Kris was rond 1.30u weg, Steven en Glenn en Bren rond een uur of 2, ik bleef met Gregory nog tot 3.15u ofzo.

Toen ik naar de bib ging waar ik mijn fiets altijd wegzet, ontdenkte ik iets vreselijks. Mijn fiets was een doelwit geworden van zatlappen. Mijn voorwiel was helemaal scheef geshot. Een paar andere fietsen lagen op de grond, 1 was er heel erg aan toe. Nog een andere is gestolen denk ik. Ik denk dat zatlappen mijn fiets wilde stelen, want mijn slot is ferm beschadigd, maar ik heb altijd 2 sloten. Omdat deze personen er niet in slaagden mijn fiets te stelen, hebben ze die dan uit woede maar wat bijgewerkt. Ik ben verbaasd dat het fietskot zelf er nog staat 0_o .

Er zat dus niets anders op dan te voet naar huis te gaan. Ik maakte de sloten los, nam de fiets op mijn schouder en begon dan naar huis te lopen. Stel je even voor: 1.5km lopen met een fiets van 14kg op je linkerschouder, als je al erg moe bent. Dat is inderdaad geen lachertje. Onderweg stopte een vriendelijke oude mand met zijn wagen naast mij en vroeg wat er gebeurde. Hij bood me een lift aan, maar omdat ik al halverwege was, dacht ik dat ik dan wel verder zou lopen. Tegen dat die fiets in die auto zou zitten,…

Maar toch 1 vriendelijke bezorgde man om 3.30u ‘s nachts.

Vandalisme is in de ogen van de meesten niet aanvaardbaar. Zelf spook ik ook wel eens dingen uit, wie nu niet? Zijn we niet allemaal ooit eens jong geweest? Maar nooit heb ik schade aangericht aan particulieren, enkel kleine vormen van vandalisme zonder gevolgen, zoals zelf wat rookbommetjes maken of skaten op plaatsen waar je niet mag skaten, maar zoiets gaat te ver. Intussen heb ik mijn fiets terug, 49€ reparatiekosten. Maar ja, beter een kapot voorwiel dan dat mijn fiets weg zou zijn. Gelukkig heb ik Ben zijn fiets mogen lenen om gisteren en vandaag naar school te rijden, tnx dude.

Zondag was ik ongelooflijk tam. Ik kwam rond 4.00u thuis, totaal uitgeput van de wandeling met mijn fiets. ik zette mij neer op een stoel in de keuken. Mijn oog viel op de krant. ik zag een leuk artikel, ergens in de streekkrant. Ik nam wat chips en begon te lezen. Het bleef niet bij dat ene interessante artikel, ik las tot de chips op was. Ik dronk snel nog een beetje water en kroop naar mijn kamer. Ik stond op rond 12.30u en ging dan naar beneden om nog wat te eten. Voor de rest lag ik meer in mijn zetel dan wat anders. ‘k Heb een beetje voor school gewerkt, soms op MSN, maar vooral liggen chillen in mijn bankstel.

Oh ja, ik heb Raiders of the lost arc nog gezien, een film van Indiana Jones op VT4 :p .

Gisteren (maandag) was het een rotdag, niet enkel omdt het school was, maar vooral vanwege het slechte weer. Veel wind en harde regen. Mijn schoolboeken waren voor een stuk nat van al die regen, want mijn rugzak is niet 100% waterdicht.

Deze zondag ga ik weer snowboarden, dus volgende maandag kunt u daarover een nieuwe log lezen. Maar nu ga ik eens eten.

Greetz,

Yves