Mijn voorbije week

Yo,

Hier heeft u nog eens een log van mij ( Yves dus :p ). Ik ben vrij tam op dit moment, maar ik zal toch maar loggen, want de fans schreeuwen nu al zoveel :p .

Mijn verhaal begint bij woensdag. We hadden een vrije dag op school. Veel heb ik niet gedaan vanwege het slechte weer. Ik heb een taak voor GW (gedragswetenschappen) gemaakt over staatstructuren, heb veel gegeten, muziek beluisterd en op MSN gezeten.

Donderdag en vrijdag waren het vrij gewone schooldagen. Zaterdag was het onze schoolfuif. Het was best wel vette sfeer. CNX was uiteraard ook van de partij. Samen met Bren zette ik de boel weer op stelten. Er waren wel vrij strenge controles; voor de allereerste keer moesten we onze identiteitskaart tonen vooraleer we binnen mochten. Bren de hen had zijn pas niet bij, maar men liet hem toch binnen. Ook mocht je niet op het podium dansen, wat wel klote was, ik had zo graag het DJ-apparatuur zitten bewonderen, maar ja.

Veel mensen vonden de muziek niet echt vet. Ik vond het wel meevallen, maar goed is anders. Een goedkope DJ en een raar systeem van drankbonnenverkoop. 7 bonnen voor 10.40€, ik gaf 10.00€, kreeg 7 bonnen en kreeg daarboven nog eens wisselgeld terug. Goed meegenomen :p .

Rond 22.45u gingen Bren en ik een luchtje scheppen. Ineens zagen we iets liggen. Nee, het was geen zatlap; nee, ook geen kleingeld, maar wel … EEN BAL. Een zachte, oranje voetbal. We begonnen te voetballen en te freestylen op de parking van het Achter d’ Hoven-plein. Het was wel spectaculair om te zien. Maar na nog geen 10 minuten was het gedaan met de pret. Ik trapte de bal uit, maar er stond erg veel wind. De bal kwam niet meer op de grond en verdween uit ons zicht :p . Einde van de wedstrijd.

We waren wel vrij moe van al dat gevoetbal, dus dronken we er maar eentje op euhm… niet onze gezondheid denk ik. Nah, we dronken er gewoon eentje :p . Na 23.00u was het druk aan het worden. We hebben wat gedanst, maar vooral gebabbeld, mensen uitlachen die ons uitlachten, zo van die op niets slaande dingen dus.

Op een gegeven moment besloten we met een hoop een luchtje te gaan scheppen, want het was wel pokkewarm in de Zaal. CNX sloeg weer toe. We rochelden wat, vooral Steven zijn rug :p , haalden wat acrobatische toeren uit. Steven besloot om met zijn kont af de kleine grashelling te glijden. Hij zal dit bericht zeker nog wel voorzien van de nodige commentaar over zijn favoriete sportdiscipline :p .

Voor de rest is er niet zo bangelijk veel gebeurd, niet dat ik weet toch. Kris was rond 1.30u weg, Steven en Glenn en Bren rond een uur of 2, ik bleef met Gregory nog tot 3.15u ofzo.

Toen ik naar de bib ging waar ik mijn fiets altijd wegzet, ontdenkte ik iets vreselijks. Mijn fiets was een doelwit geworden van zatlappen. Mijn voorwiel was helemaal scheef geshot. Een paar andere fietsen lagen op de grond, 1 was er heel erg aan toe. Nog een andere is gestolen denk ik. Ik denk dat zatlappen mijn fiets wilde stelen, want mijn slot is ferm beschadigd, maar ik heb altijd 2 sloten. Omdat deze personen er niet in slaagden mijn fiets te stelen, hebben ze die dan uit woede maar wat bijgewerkt. Ik ben verbaasd dat het fietskot zelf er nog staat 0_o .

Er zat dus niets anders op dan te voet naar huis te gaan. Ik maakte de sloten los, nam de fiets op mijn schouder en begon dan naar huis te lopen. Stel je even voor: 1.5km lopen met een fiets van 14kg op je linkerschouder, als je al erg moe bent. Dat is inderdaad geen lachertje. Onderweg stopte een vriendelijke oude mand met zijn wagen naast mij en vroeg wat er gebeurde. Hij bood me een lift aan, maar omdat ik al halverwege was, dacht ik dat ik dan wel verder zou lopen. Tegen dat die fiets in die auto zou zitten,…

Maar toch 1 vriendelijke bezorgde man om 3.30u ‘s nachts.

Vandalisme is in de ogen van de meesten niet aanvaardbaar. Zelf spook ik ook wel eens dingen uit, wie nu niet? Zijn we niet allemaal ooit eens jong geweest? Maar nooit heb ik schade aangericht aan particulieren, enkel kleine vormen van vandalisme zonder gevolgen, zoals zelf wat rookbommetjes maken of skaten op plaatsen waar je niet mag skaten, maar zoiets gaat te ver. Intussen heb ik mijn fiets terug, 49€ reparatiekosten. Maar ja, beter een kapot voorwiel dan dat mijn fiets weg zou zijn. Gelukkig heb ik Ben zijn fiets mogen lenen om gisteren en vandaag naar school te rijden, tnx dude.

Zondag was ik ongelooflijk tam. Ik kwam rond 4.00u thuis, totaal uitgeput van de wandeling met mijn fiets. ik zette mij neer op een stoel in de keuken. Mijn oog viel op de krant. ik zag een leuk artikel, ergens in de streekkrant. Ik nam wat chips en begon te lezen. Het bleef niet bij dat ene interessante artikel, ik las tot de chips op was. Ik dronk snel nog een beetje water en kroop naar mijn kamer. Ik stond op rond 12.30u en ging dan naar beneden om nog wat te eten. Voor de rest lag ik meer in mijn zetel dan wat anders. ‘k Heb een beetje voor school gewerkt, soms op MSN, maar vooral liggen chillen in mijn bankstel.

Oh ja, ik heb Raiders of the lost arc nog gezien, een film van Indiana Jones op VT4 :p .

Gisteren (maandag) was het een rotdag, niet enkel omdt het school was, maar vooral vanwege het slechte weer. Veel wind en harde regen. Mijn schoolboeken waren voor een stuk nat van al die regen, want mijn rugzak is niet 100% waterdicht.

Deze zondag ga ik weer snowboarden, dus volgende maandag kunt u daarover een nieuwe log lezen. Maar nu ga ik eens eten.

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *