Pulllenbal 2004, het verslag!

Op 26 juni vond ook dit jaar weer het Pullenbal in Essen plaats! Het is de bedoeling dat je een pul -een drinkbeker van 33cl- koopt, waarmee je héél de avond kan drinken! Hiermee wilt de gemeente verhinderen dat er een stort van plastieken bekertjes overblijft.

Ook dit jaar was er weer een massale opkomst van talrijke jongeren uit de buurt! Ook ik, Steven, Glenn en Willie (een vriend van ons die meehelpt aan de film die we plannen) waren er. Yves niet, want die was toen op GMM.

De avond begon allemaal in de auto, mijn vader ging Willie ophalen en vervolgens Glenn. We arriveerden in Essen rond een uur of tien. We hadden daar afgesproken met Steven, maar blijbkaar was die weer te laat. Eindelijk konden we dan onze avond verder zetten, richting het Pullenbal! Na inkom te hebben betaald gingen we direct al drank halen. Willie dronk snel en veel, dus hij deed het wat rustiger aan op het einde van de avond. Ik zelf heb een stuk of zeven Hoegaardens gedronken. We hebben zitten te dansen -enfin, wat je dansen noemt- op het podium en ons kapot gegeven! Dat was wel lachen, toen begon Steven weer raar te doen, hij begon namelijk op Willie te slagen met één of ander ding. Rond een uur of twee kwam mijn vader ons weer ophalen en ik was om half drie weer thuis.

Het Pullenbal was dus weer geslaagd, maar dat mag ook wel voor een prijs van vier euro. Ik heb nog een gesprek gehad met verschillende mensen en ook nog enkele mensen leren kennen! Ik heb me goed geamuseerd! De muziek was goed evenals de sfeer! Wat wil een mens nog meer?

Pullenbal 2005, here we I come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *