Jay-Zeezer, The Black and Blue Album

Iedere week zal één iemand van ons een review schrijven over een recente cd, dvd of game. Vandaag is het mijn beurt en ik heb gekozen voor Jay-Zeezer, The Black and Blue Album.

Ja, je hebt gelijk dat The Black Album het laatste album van Jay-Z is. Maar wat houdt dit album dan juist in? Jay-Zeezer is iemand die met behulp van Dangermouse’s Grey Album, sample beats, en verschillende remixes een compleet nieuwe remix heeft gemaakt van het laatste Jay-Z album!

Dit keer zijn het niet de Beatles maar wel Weezer met hun Blue Album! Jay-Zeezer, want zo noemt hij zich, was eerst wat achterdochtig ten opzichte van Hip-Hop muziek, maar hoe meer hij naar Jay-Z luisterde, hoe meer hij de Rap muziek begon te appreciëren!

Naast de leuke songs zoals Say It Aint’t December 4th en My 1st Song’s Name Is Jonas zijn er ook bonustracks waaronder Yeah In The Sun *Bonus Track (Featuring Usher, Lil’ Jay-Zeezer & Ludacris). Voor iedereen wat dus!

Het is niet zijn bedoeling om geld te verdienen met deze remix, wel wil hij iedereen de mogelijkheid geven om te genieten van de combinatie van Indie Rock en Hip-Hop!

Of hij het succes van The Grey Album zal evenaren? Als het aan mij ligt is dat al gebeurd! Ik ben iemand die houdt van het rock genre, maar ik hoor ook wel eens graag Hip-Hop van bijvoorbeeld Jay-Z. Als je die twee samen hoort, doet dat je toch wel iets. Niet elke song is even goed geremixt, maar het loont zeker de moeite om het album eens te downloaden en dat kan je doen op de desbetreffende site!

Veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *