Als het kriebelt … moet je SCRATCHEN !

Gegroet,

Afgelopen maandag heb ik een splinternieuwe DJ-set gekocht. Sindsdien heb ik mij niet meer verveeld. Ik heb zowat heel de week staan draaien op m’n kamer. Ik zweer het, die DJ-set is verslaafd geraakt aan mij ( of was het nu andersom? )…

Mijn gear bestaat uit een Synq XTRM-1 draaitafel, een Gemini CDJ-02 cd-speler, de Behringer VMX-300 mixer en een koptelefoon van American Audio ( de HP 500 ). Ik heb ook nog boxen van Sphynx gekocht. De twee boxen samen hebben maar een vermogen van 60 Watt, maar voor op mijn kamer is dat luid genoeg. Bovendien bevatten de boxen een ingebouwde versterker.

Heel dat boeltje heeft me 1.063€ gekost. Dat is ook de reden waarom ik nu volledig blut ben :-p .

Ik ben erg tevreden over mijn materiaal. Alles functioneert zoals het zou moeten: de faders op de mixer gaan lekker smooth, de motor van mijn draaitafel is uitermate sterk ( wat erg belangrijk is als je wil scratchen ), zowel m’n draaitafel als m’n cd-speler hebben een pitch-regelaar,…. Kortom: ”Top of the line equipment !”

Scratchen lukt al vrij goed, hoewel ik nog niet zo’n goede samples heb gevonden op m’n platen. Maar dat zal nog wel veranderen. Mixen lukt ook al een beetje, maar omdat ik nog maar 1 echt vette plaat heb, ga ik voorlopig vooral scratchen.

Bij deze wil ik ook gebruik maken om de mensen van New Line te bedanken voor hun goede service. Thanks Dré !

Foto’s van al het materiaal volgt nog …

Greetz,

DJ Morphadron ( Yves )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *