Beach Weekend

Yo,

Afgelopen weekend vond Beach Weekend zoals ieder jaar weer plaats. Glenn, Kris en ikzelf gingen vrijdagavond. Het begon allemaal na de skate contest in Kalmthout. Omstreeks 21.00u was ik bij Kris, die zich toen volop aan het inspannen was om deze prachtige site te designen.

Rond kwart voor 10 kwam de moeder van Gunther ons ophalen; Glenn zat al in de wagen. Na een korte rit reden we op de baan van Loenhout naar Brecht. Dat was “the place to be”.

Omdat we wat blikken bier overhadden van de middag, besloten we om deze naar binnen te smokkelen met behulp van een brede broek ( waar ik mee rond liep ). Er zaten 3 blikken *******-bier in en ook nog enkele flesjes water. De reden van deze actie is simpel: we hadden geen zin om hopen geld uit te geven :-p . Omdat er aan de ingang iemand van de beveiliging stond met een metaaldetector, schrok ik een beetje. Ik draaide onopvallend terug. Samen met de rest zocht ik een geschikte verstopplaats voor het bier ( een haag in de buurt ).

Nadar we onze kostbare schat hadden verstopt, gingen we rustig naar binnen. We kochten maar enkele drankbonnen ( die al snel gebruikt werden ) en babbelden met talloze bekenden die aanwezig waren.

Telkens we bier wilden, gingen we gewoon even naar buiten, naar de beruchte haag met de blikken bier. Dit gebeurde enkele keren.

Omdat ik het nogal lastig vond om met die plastieken flesjes water rond te lopen, gooide ik ze weg op een andere plek. We hadden nu 2 verstopplaatsen, dus mocht er één van ontdekt worden, hadden we toch nog iets :-p .

Iets na middernacht gingen Glenn, Kris en ik het laatste bier opdrinken op het skateplein in Loenhout. Dat plein wilden we wel eens zien, want er staan sinds korte tijd enkele nieuwe toestellen. Toen alles op was slenterden we terug richting het kunstmatig aangelegde strand.

We hebben zowat heel de tijd gedanst. Veel meer hebben we eigenlijk niet gedaan :-p . De muziek was erg goed, daar zorgde DJ Buscemi ( feat. Squadra Bossa ) voor.

Rond 02.00u trokken we weer naar huis. We waren vrij moe. Ik moest nog een stuk met de fiets rijden, want die stond nog bij Kris. Ik was denk ik rond 02.30u thuis. Ik had nog honger, dus nam ik wat ontbijtgranen in een kom melk. Daarna keek ik nog even tv, maar omdat er toch bijna nooit iets goeds op tv komt tegenwoordig, zette ik mijn lichtbak maar af en kroop ik in bed.

Zo, dat was het dan ongeveer… helemaal… denk ik ….

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *