Ben te tam om een originele titel te verzinnen

Yo,

lang geleden dat ik nog eens heb gelogd, dus we zullen er eens invliegen. Mijn verhaal begint afgelopen Zondagavond

Ik ben nog eens gaan snowboarden. Het was vrij druk op de parking, maar op de piste was het vrij rustig, dus heb ik eens getest hoe snel ik naar beneden kon gaan :p . Ik had nog wat last van mijn knie, want ik was da dag daarvoor gaan skaten met Glenn en Kris in Gooreind. Ik landde een paar keer slecht op m’n deck, wat niet altijd deugd deed.

Ik heb een rail liggen ownen met lipslides, voor de rest heb ik niet veel spectaculairs uitgehaald.

Wel grappig was dat er ineens een Braziliaanse familie op de piste verscheen. Niemand van hen had ooit sneeuw gezien.

Vader zat met zijn zoon op een slee, zo’n platieken ding van Skidome met een stuur dat eigenlijk geen functie heeft, tenzij een houvast misschien :p . moeder en tante stonden wat te filmen met de camera. Als dat geen leuke familie-uitstap is…

Maar die horen niet bij CNX, dus schakelen we terug over naar mij :p . Nee, toch niet, ik heb toch geen zak meer gedaan zondagavond :p .

We maken even een kleine sprong in de tijd, we springen tot

deze woensdagmiddag. Glenn, Kris en ik besloten om wat te skaten, want het was toch zo’n bangelijk weer. We zaten eerst wat af te zien in de hitte op het skateplein. Daarna trokken we richting het Achter D’ Hovenplein ( of het “Rooi Plein” voor de boeren die de officiële naam niet kennen :p ). We hebben wat gaps verzonnen, we sprongen erover, maakten wat foto’s, lachten veel met elkaars domme uitspraken,… Kortom, we hebben ons goed gamuseerd.

Het viel ons op dat de kettingen hoger hingen dan de laatste keer dat we erover sprongen. Toch geraakte ik er nog ver, al was de landing soms wel wat minder mooi :p .

Toen we naar huis wilden rijden, had Kris weeral pech. Nee, voor 1 keer niet met de rollementen van z’n skateboard, maar wel met z’n fietsketting. Gelukkig kreeg ik de ketting los en slaagde ik erin om die terug op de fiets te leggen. Weeral een succesvolle operatie van de mechanieker in mij :p .

Voor de rest … geen idee. Ik stop hier gewoon, ik ga niet alles in detail weergeven, anders zaag je toch maar dat mijn logs zo lang zijn :p .

De balle,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *