Downtime

Eerst en vooral zou ik mijn excuses willen aanbieden,

ik heb de laatste weken de site een beetje verwaarloosd.

Er zal echter spoedig verandering in komen.

Tussen april en mei kan u een volledig nieuwe site verwachten, dus kom zeker nog eens langs dan!

Een ander belangrijk punt dat ik wilde opmerken is dat we stilaan ook prijzen zullen weggeven! (dan denk ik bijvoorbeeld aan CD‘s…)

De trouwe bezoekers -of we die hebben of niet, dat is nu niet van belang :P- zullen misschien hebben opgemerkt dat de website een paar dagen onbereikbaar was. Onze excuses hiervoor. Het probleem lag aan het datacenter gevestigd in Amerika. Er was blijbkaar iets mis met de Hard Disk Drive.

Dankzij onze webhoster Eniki is alles terug inorde! Dankje!

Oh btw… we draaien nu op een 2.8 ghz server ^_^ en er wordt ook zopas de XSLT sablotoron extensie die in PHP nodig is voor XSL Transformaties ondersteunt. Op deze techniek zal de nieuwe site dan binnenkort ook functioneren.

Met vriendelijke groet,

Yves, Glenn, Steven en ik natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *