DVD Anouk

De DVD “Close Up” van Anouk is recent verschenen (5 januari :P)

Op de DVD vind je ondermeer live fragmenten van Pinkpop, Rock Werchter en het Gurtenfestival in Zwitserland. Verder vinden we een soort van documentaire over Anouk’s leven en ook nog een 2 Meter Sessie (een duet met Sarah Bettens).

Wat mij vooral aanspreekt aan deze DVD is de 2 Meter Sessie waarbij Anouk Sarah Bettens van K’s Choice voor had uitgenodigd. Deze bestaat uit een reggae versie van “Nobody’s Wife” en een cover van “I Alone” van Live.

Ik vind de “I Alone” versie zeer goed gecoverd, gewoonweg prachtig.

Een verademing voor de fans dus, maar ook zeker een aanrader voor al de rest! Ik ben niet echt een fan van Anouk maar toen ik het nummer “I Alone” hoorde vond ik toch dat ik dat even moest vermelden hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *