Mijn woensdagmiddag

Yo,

Gisteren had ik nog eens zin om te gaan skaten op locatie; telkens in Wuustwezel wordt na een tijdje wel saai. Bren en ik besloten om naar Nieuwmoer te rijden. Kris was er helaas niet bij, die moest ergens anders zijn.

Rond 13.30u vertrokken we dus met z’n 2en naar Nieuwmoer. De Nieuwmoersesteenweg is een erg gevaarlijke baan om met je fiets te rijden. We moesten er een stuk over rijden en we draaiden even later een binnenweg in. We dachten dat het daar rustig zou zijn, maar tot onze verbazing waren er nog enkele schrale tekens van beschaving in the middle of nowhere. Zo blokkeerde een busje van de gemeente Wuustwezel het hele pad omdat enkele kerels er iets aan het metselen waren. We worstelden ons tussen de camionet en de betonmolen door, niet helemaal zonder risico. Gelukkig hangt de spiegel nog net aan het busje :p .

Eens we aankwamen in Nieuwmoer, waren we wel opgelucht. Er was veel bewolking, maar het bleef heel de tijd droog. Er was geen volk, enkel Bren en ik. De ollie-boxen waren wel erg glad, je kon over de platen van het bakje schuiven met je schoenen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat we enkele bails placeerden. Uit verveling besloten we om eten te kopen, ik ging snel even naar de lokale supermarkt. 1 ding is zeker: de Spar is totale afrip. Elk product is minstens 10 cent duurder dan in om het even welke andere supermarkt.

Ik had een fles water van thuis meegebracht, nu kwamen er nog een fles goekope cola en 2 zakken chips bij. Na het consumeren van het merendeel van de chips, waren we nogal lui. Ondertussen kwamen er nog 2 bengels aan op het plein. We ownden ze gewoon, wij waren wel wat beter :p . Maar vanwege onze volle maag waren we tam geworden en deden we het maar wat rustiger aan.

Ik zei tegen Bren dat ik zaterdag naar de stad ga, Bren wilt graag mee. Hij wilt ene nieuw deck kopen, want het deck dat hij nu heeft heeft geen pop (veerkracht) meer.

Maar omdar hij onvoldoende geld heeft voor een nieuw deck, moest hij iets verzinnen. Hij wist niks beters dan zijn deck dan maar doormidden te springen. Even later hoorden we effectief een luide *KRAK* en daar stonden we dan :p . Bren kan mee naar Antwerpen, zijn vader geeft hem geld voor een nieuw deck.

We reden rond 15.30u maar terug naar huis, want we waren nogal tam en als je daar met maar een paar mensen bent, is er weinig sfeer en word je het daar snel beu. Onderweg stopten we meerdere malen, Bren molde nog een vuilbak, wat wel grappig was. Even later kwam Mark Herremans nog voorbijgereden met zijn speciale ligfiets. Maar dat boeit niet :p .

Omdat we niet weer een heel stuk over de Nieuwmoersesteenweg wilden rijden, besloten we om een zandweg te nemen. Hoewel er verboden toegang op een klein bordje stond en er een tractor op het veld in de buurt reed, reden we al chillend langs de zandweg. Zo erg is het niet, je kan er niks verkeerd doen, tenzij over een veld rijden :p . We kwamen uit op een oprit, dus staken we maar snel de straat over. De oversteek was wel sketchy, want vele automobilisten rijden er sneller dan normaal en steken er voorbij anderen zodat ze NOG sneller over de weg scheuren. Maar we hadden nog tijd genoeg en we lagen niet onder de wagen :p .

De chauffeur van de wagen claxoneerde, maar we zaten niet in fout. Hij reed zeker 110km/uur en stak een wagen voorbij, wat daar eigenlijk niet mag. Maar ja, wat doe je eraan, klootzakken achter het stuur? :p

Toen we door Sterbos reden, begon het even te regenen, maar gelukkig was de bui van korte duur. Voor de rest was er niets spectaculairs gebeurd, de laatste kilometers waren niet boeiend :p . Ik was wel blij dat ik thuis was, eindelijk chillen in mijn zetel. Zoals ik eerder heb vermeld, gaan Bren en ik zaterdag naar Antwerpen. Dat belooft weer een leuke log te worden => zondag dus zeker de site nog eens checken.

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *