van 320 naar 10 in 2 uur

Yo,

Vandaag zijn Kris en ikzelf nog eens naar Antwerpen geweest om wat spullen te kopen, want het was nodig. Het begon allemaal deze voormiddag, rond iets na 11…

Nadat we een tijdje stonden te wachten aan de bushalte in Wuustwezel, zagen we plots een museumstuk van een Lijnbus onze richting uitbollen. Deze bus was ouder dan onze leeftijden bij elkaar opgeteld denk ik. We stapten wat licht geprikkeld op (want er zijn genoeg moderne bussen ook in onze streek), maar desondanks geraakte onze rit toch nog in Antwerpen.

We wandelden eerst op ons gemak naar de Media Markt. We keken naar digitale camera’s die goed genoeg zijn om een goede film mee te maken, keken naar wat games en tenslotte slenterden we naar de cd-afdeling.

Ik was op zoek naar nog wat GOA cd’s die ik nog niet had. Na even te hebben gezocht, vond ik The World of GOA trance Volume 1 en Volume 4 (beide zijn dubbel-cd’s). Ik besloot om ook “The world of Euro-Techno” te kopen (ook een dubbel-cd). Even later kwamen we aan de rij met oudere goedkope cd’s. Daar vond ik tot mijn grote vreugde nog een 3cd-box van GOA (“The Power of GOA trance) en ook een 3cd-box met Hip-hop, getiteld: “Hip hop” ( de uitgever was vast zijn inspiratie kwijt).

In totaal heb ik nu dus 12 nieuwe cd’s om naar te luisteren. Fijn is dat ze allemaal dezelfde prijs hadden, 4.99€, wat toch zeer goedkoop is. Alles tesamen was ik 24.95€ kwijt, dat is dus nog geen 2.5€ per cd. Weggegooid geld is het dus zeker niet.

Op de Meir werden we ineens tegengehouden door een jonge twintiger. Hij vroeg of we een GSM hadden. De jongeman werkt namelijk in dienst van Mobistar en had nog een mooie aanbieding. Na een lange uitleg te hebben aangehoord, bleek dat de jongeman alle moeite voor niets had gedaan, omdat Kris nog geen 18 is. Kris kreeg nog een bon die hij ging inruilen in het Mobistar Center voor een gratis opblaasbare bal.

De volgende winkel waar we een bezoek aan brachten, was “Harry Beaver”, een goede en goedkope winkel. Kris kocht er nieuwe wieltjes en trucks voor zijn deck, ik kocht er rollagers. We mochten allebei nog een magazine mee naar huis nemen, en dat helemaal gratis. Als dat niet fijn is.

In deze winkel deed ik mijn oede daad van de dag: een gast van 13/14 jaar kocht voor iets meer dan 110€ aan spullen, maar kwam 70 cent te kort. Ik had net 2€ teruggekregen en gaf die aan de jongen. Ik kreeg het wisselgeld terug. Solidariteit alom. Neem daar maar eens een voorbeeld aan, jullie hebberige schurken! 😀

Tenslotte trokken we naar de “Lockwood”. We kochten er allebei een deck, want daarvoor gingen we juist naar Antwerpen. Kris kocht een deck van Lucky, ik koos voor een deck van Flip. Kris had ook nog nieuwe schoenen nodig, dus kocht hij die dan maar ineens daar. Hij nam schoenen van Axion, er stond veel korting op, van 77€ naar 40€.

Nadat we hadden wat we wilden hebben, besloten we om weer richting Wuustwezel te gaan. We hadden weer pech, want ook deze keer moesten we een oude bus nemen. Toen we in Gooreind kwamen, begon het bovendien nog te regenen ook. Het is na een korte droge periode dus al gedaan met het goede weer. Toen we afstapten, zochten we nog even beschutting in de bushalte tot de regen zou ophouden. Maar aangezien het maar bleef voortregenen, reden we even later toch maar naar huis.

Onze plannen om deze avond te gaan skaten in Kalmthout, zijn dus nietig verklaard vanwege het weer. In wat voor een kutland leven we toch…

Samen hadden we zo’n 320€ bij, waarvan er nu nog 10€ over zijn gebleven (dat verklaart dus die ongewone titel).

Foto’s van onze nieuwe gear zal u weldra te zien krijgen in het album. Euhm… en nu ben ik uitgezeverd :-p

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *