Oma ontwerpt onzichtbare string

Een 44-jarige oma was het beu dat haar string boven haar jeansbroek te zien was. Nu heeft ze een nieuw model ontworpen, een onderbroek zonder achterkant. Het model is niet meer als een lapje stof voor de voorkant, en twee bandjes rond de benen, die het lapje stof zijn plaats moet houden.

De Australische Jane Digney hoopt dat haar ontwerp, dat de billen geheel onbedekt laat, de markt verovert.Een eerste lading van 35.000 exemplaren ligt al in de winkels, en als in 123 heeft de vrouw een patent aangevraagd.

Ze testte de afgelopen vijf maanden ongeveer vijftig verschillende types onderbroeken. Het resultaat is een comfortabel slipje, dat niet afzakt.

Inspiratie haalde ze bij haar dochters. “Toen ik mijn dochters vroeg hoe zij omgingen met het probleem van zichtbare slipjesranden, antwoorden die: “We dragen geen ondergoed, mama.”. Ik was zo geschokt.Ik heb mijn dochters wel beter opgevoed.”

(via)

Goed voor die oma, maar ik vind het niet erg als de string van een maske boven haar broek uitkomt. Hoewel ik de oplossing van de dochters ook niet slecht vind. 😛

Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *