Silverene!

In alle haast ben ik daarstraks bijna vergeten te zeggen dat ik nog eens een cd heb gekocht! In Mechelen in de Free Record Shop nog wel. Ik wilde al langer het album van Silverene dat … Silverene héét. Het koste me € 14.99 en dat had ik zeker wel voor over.

Ik had een optreden van Silverene gezien op TMF Café en ik was meteen verkocht met het gevolg dat ik dat album gewoonweg moest hebben! Silverene is bekend geworden met hun afrekening hit “Talk it Over” en “Go Your Own Way” (wat ik zeker geen slechte cover vind.) Ik kon het album even goed van het internet downloaden maar als je een artiest écht goed vindt is een album kopen vanzelfsprekend vind ik.

Hoewel er maar tien songs op het album staan krijg je toch waar voor je geld. Stevige nummers wisselen elkaar af met melancholische, rustige nummers. Na het beluisteren van het album doet Silverene me denken aan Jimmy Eat World dus het album moet gewoon goed zijn en dat is het uiteraard ook.
Ik ben weer eens een tevreden mens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *