Laatste dagen

Nee, niet van de solden ofzo, maar de laatste dagen van de zomervakantie hier in België. Aanstaande woensdag moeten we weer naar dat verdoemde oord waar je verplicht moet zitten tot je 18de; ook wel“school” genoemd…

Het zijn nog drukke dagen voor mij. Morgen ga ik naar Antwerpen om een deel van mijn zuurverdiende euro’s uit te geven. Daarna moet ik mijn schoolboeken gaan afhalen. ‘s Avonds ga ik waarschijnlijk naar de parkconcerten in Kalmthout.
Dinsdag kan ik mijn fiets afhalen bij de fietsenmaker, nadat ik naar de kapper ben geweest. Tussendoor probeer ik zoveel mogelijk te draaien uiteraard.

Vanaf nu zal ik wel regelmatiger loggen, want mijn vakantiewerk zit er weer op. Ik a tijdens het schooljaar wel elke zaterdag weer werken. Maar nu kan ik tijdens de week weer allerlei andere dingen doen waarover ik kan loggen, want mijn werk is niet zo spectaculair om over te posten. Het is niet meer dan 9 uur per dag ( waarvan een half uurtje lunchpauze ) werken bij Hekkenbouwer. Mijn voornaamste job is het schuren van poorten / palen en afsluitingen, samen met mijn collega Dirk. Sommige poorten wegen weinig, maar anderen zijn erg groot en wegen veel.
Het is eerder vuil werk; na zo’n lange dag schuren, hang ik grotendeels onder metaalvijlsel. Maar ja, ik verdien iets meer dan 6€ per uur, dus heb ik een aanzienlijk loon.

Straks ga ik nog wat tv kijken, daarna ga ik draaien tot de vermoeidheid toeslaat. Nu ga ik eten…

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *