De Avonturen van Kris & Yves (1)

Yo,

Gisteren was weer een onvergetelijke dag in ons leven. Het begon allemaal rond de middag, vlak nadat de school uit was.

Kris, Glenn en ik waren van plan om te gaan skaten in Kalmthout. Glenn fietste eerst naar huis, want daar aten ze frieten. Kris en ik reden naar het skateplein, maar tot ons ongenoegen, was de poort dicht. We zochten dan maar een andere plek om onze boterhammen op te eten…

Omdat we weinig drinken mee hadden genomen, besloten we om even naar de lokale supermarkt te gaan. We kochten wat water, wat snoep en goedkope cornflakes (500 gram) van het merk “Cribbits” of zoiets.
Omdat onze rugzakken al overvol zaten, was Kris noodgedwongen om de doos cornflakes onder zijn arm te nemen.
We reden via een rustige weg terug (richting skateplein), waar de domste en meest lachwekkende actie van de dag plaatsvond. De doos cornflakes glipte onder Kris zijn arm weg. De doos kwam recht voor mijn fiets terecht. Voor ik door had wat er gaande was, reed ik over de doos. Ik remde, maar schoof nog een goeie meter ver met de doos onder mijn wielen.
De schade was vrij groot, er zaten meerdere gaten in het pak. Toen ik het pak van de grond nam, liep de “merchandise” eruit. Een groot deel van de straat werd bedekt door chocolade vlokken.

Nadat we de tranen van ’t lachen hadden weggeveegd, reden we verder, met de bijgewerkte doos weer in onze handen. Achteraf bleek dat er nog genoeg in zat om onze honger te koesteren.

Rond 13.00u arriveerden we op het skateplein. Ik verving eerst mijn oude wieltjes voordat ik begon te skaten. Ondertussen kwam Glenn ook aan. Na het “cornflakes-incident” te hebben verteld, sprongen we op onze plank.
Eigenlijk was het wat te warm om intensief te skaten; het duurde dus niet lang vooraleer we tam werden. Echte spectaculaire dingen hebben we niet gedaan, the usual stuff zeg maar. Rond half 4 waren onze benen te moe en trokken we weer naar huis.
Onderweg aten Kris en ik de rest van het pak cornflakes (lees: “ hondenbrokken”) op, we lachten nog wat na, etc.

Tot zover onze onnozele avonturen. More crap coming soon…

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *