Nokia TMF Awards 2004

Jaar na jaar kijk ik de Nokia TMF Awards, keer op keer. Met 16.000 waren ze dit jaar in het uitverkochte sportpaleis. Het spektakel werd aan elkaar gebreid door VJ Stijn en VJ Caroline. 11 categorieën, een resem spetterde groepen en dat vier uur lang! Groepen waaronder Clouseau, Freestylers (Push Up), Marco BorsatoZornik en Milk Inc. gingen dit jaar met de prijzen lopen. Onder de uitreikers vielden dit jaar Nicole en Hugo, Chokri en Sarah, Paul Jambers en Pascal Naessens en nog velemeer. Alles verliep goed en wel, tot Frank Molnar en VJ Anke huppelend binnen komen en ik te horen krijg dat ze de nieuwe TMF gezichten worden. Okee, ik kan er in komen dat Anke enigszins ervaring heeft, maar hoe de fuck Frank Molnar? Ik bedoel, die hoort toch helemaal niet bij het concept van TMF? Frank Molnar hoort thuis bij JIM TV en van mij mocht hij daar gerust blijven! Hij is een grote aansteller. Dit gebeurden verandert voor mij toch enigszins het imago van TMF van een ietwat alternatieve muziekzender naar een commerciële sensatiezender! Om nog maar te zwijgen van de donna award…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *