Skaten in ‘Wezel

Vandaag zijn Kris en ik nog eens gaan skaten in Wuustwezel.
Ik vertrok rond een uur of één richting Wuustwezel en ariveerde om iets voor half twee op het skateplein. Een beetje later kwam ook Kris aan op het plein.
We hebben een beetje geskate en toen besloten we om bij pcs langs te gaan, ik moest daar nog iets gaan halen. Nadien reden we enkele winkels af voor papier om op T-shirts te strijken, maar dat is blijkbaar nergens te vinden…. Nadien keerden we terug naar het skateplein. Eenmaal daar aangekomen begon het te gieten, het was kwart na drie voor het terug over was en toen hebben we maar voort geskate, ookal was het plein nog helemaal nat. Ik deed nog een paar fs popshovits op een bakje en Kris oefende nog wat heelflip en 50-50. Toen het eindelijk terug opgedroogd was besloten we het bakje op de funbox te zetten en daar wat op te skaten. Daar hebben we één filmje van (als Kris erop olliet).
Om 4 uur keerden we terug huiswaards en om half 5 was ik terug thuis. En toen heb ik dit getypt ofzo.

greetz,
Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *