Silverene Street-Team

‘K ben een fan van Silverene, de groep waarover ik al menige tijd terug ook een artikel over heb geschreven, net zoals hier. Dat ik ook lid ben van hun Street-Team dat wisten jullie nog niet.

Zo’n Street-Team houdt in dat ik alles letterlijk onder plak met allerhande stickers en posters of de groep nog illuster maak dan ze al zijn door om het even welke vorm van propaganda. Zonder die stickers en posters kon ik quasi niets doen, buiten het feit dan dat ik er geregeld over heb geschreven. Het was dus wachten geblazen de afgelopen maanden…

Maar wat denkt u dat er dan uitgerekend vandaag tussen de post zat? Inderdaad een enveloppe in de vorm van een buis met een leuke kilopostzegel erop. Afzender: Silverene Street-Team, 3630 Maasmechelen.Woohoo! Inhoud: enkele meesterlijke Silverene posters en stickers samen met nog een gesigneerde poster ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *