Technisch probleem en virus teisteren MSN Messenger

Van zaterdag tot maandagavond laat ondervonden gebruikers problemen met het chatprogramma MSN Instant Messenger. Gebruikers ondervonden problemen bij het inloggen, wat volgens Microsoft te wijten was aan een technisch probleem. Gelijktijdig zorgde ook het virus Funner voor problemen.Het Funner-virus lokt alle contactpersonen naar de website www.78p.com, die ondertussen niet langer bereikbaar is. Het verandert tevens de configuratie van de besmette computer, zodat alle 900 websites van MSN Messenger naar de website worden doorgestuurd.

Volgens het antivirusbedrijf Symantec heeft het virus weinig schade aangericht, en is er geen verband tussen het virus en de panne die de MSN Messenger drie dagen lam legde. Ook Microsoft ontkent het verband en wijt het probleem aan een technisch mankement, als gevolg van “gepland onderhoud”.

(via)

En wie gaan we geloven? Microsoft?
rofl!
Ik geloof er niks van als ze zeggen dat msn down was door een gepland onderhoud. Het ligt gewoon aan dat virus ofzo. Ondertussen weet u waarschijnlijk wel dat ik niet echt “voor” msn (en dus Microsoft) ben en dat ik er niets op tegen heb dat mensen msn proberen om Microsoft te kloten. Het is natuurlijk wel vervelend dat de volledige msn service dan down is en dat je op dat moment ook niet via alternatieve programma’s aan je account kan.

Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *