Beste meneer spatie

Beste Meneer Spatie,

Tot onze grootste spijt hebben wij de laatste dagen moeten constateren dat u veelvuldig misbruik maakt van CNX Blog. Een paar maanden terug heeft u uzelf geregistreerd onder ‘een spatie’. Een ongeldige gebruikersnaam en daarom heb ik maatregelen moeten nemen. Daarbij heeft u ook onnuttige en afkeurende commentaar geschreven in deze periode. Ik citeer u met de volgende woorden: En toen vond ik dit niet interessant ofzo.

Als u het dan toch zo oninteressant vindt, blijf dan liever weg. Het is volledig toegelaten om CNX Blog van vrijzinnige, interessante, kritische of zelfs sceptische commentaar te voorzien. Nochtans staat dit nergens expliciet vermeld maar wij dachten dat menig bezoeker van CNX Blog dit wel zou weten. Uitzonderingen bevestigen de regel en aangezien er geen regels waren bent u nog zieliger want u heeft het tegendeel bewezen.

Het zijn wij niet die een probleem hebben meneer spatie. Het is u die met problemen kampt. Er bestaan genoeg andere alternatieven waar u zich kan uitleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van het fancy forum? Als dat niet helpt kan u ook nog altijd terecht bij psychologen of psychiaters die uw ziel uit zijn lijden zal verlossen.

CNX Blog bestaat uit vier gemotiveerde jongeren die zich echt inzetten voor deze blog, site of hoe u het ook noemt maar als er mensen zijn zoals u die ons werk dan volledig afbreken betreuren wij dat ten zeerste.

En oh ja… als u denkt dat u een scriptkiddie bent dan heeft u uzelf verkeerd ingeschat en bent u aan het verkeerde adres.

Toch bedankt om me te wijzen op de lek in het systeem. Ik heb ook ooit gehoord over de trim() functie van PHP hoor. Dacht u dan echt dat wij zo naïef waren? Omdat wij toch enigszins sympathiek willen blijven overkomen kan u nog steeds inloggen onder de naam “meneer spatie” en uiteraard uw wachtwoord mits u uw houding aanpast aan de door ons geoorloofde eisen.

Met vriendelijke groet,

De mensen achter cnxsite.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *