Donder-MP3-dag

T is donderdag en tijd om u de allereerste, donderende, exclusieve oftewel Donder-MP3-dag te presenteren. De conceptie is eenvoudig en misschien heeft u het al eens eerder gezien op andere blogs onder een andere naam. Enfin, vanaf heden zal ik u dus elke donderdag overweldigen met een resem links naar downloadbare MP3 albums of losse bestanden die ik her en der van het immense internet pluk. Illegaal zegt u? Zeker niet, want wat ik doe is simpelweg doorlinken naar mensen die zo vriendelijk waren toegang te bieden tot hun directory op een webserver.
Deze webservers zijn vaak snel dus heeft u de MP3 bestanden binnen een mum van tijd binnengehaald! Genoeg gezeverd nu…
– Het oude doch begeerde album 80-85 van Bad Religion.

– Wat losse nummers met onder andere Jane’s Addiction, Yeah Yeah Yeah’s, Ramones, Rolling Stones, Iggy Pop en meer.

– Songs about peace oftewel een mapje waarin onder andere R.E.M., Anti-Flag en Spearhead zingen over vrede.

– Een directory vol punk mp3’s netjes verpakt in mapjes -waarvan sommige mapjes al wat voller zijn dan anderen- waaronder Dead Kennedy’s, Rice Against, Alkaline Trio, ….

Om af te sluiten, als kers op de slagroomtaart, als klap op de vuurpijl een hele rist albums van onder andere Bjork, Tools, ACDC, Offspring, Queens of the Stone Age, Slipknot, The Smashing Pumpkins. Gewoonweg teveel om op te noemen en dus goed voor uren luisteramusement ondanks dat de download snelheid niet altijd meezit.

Volgende week meer goeds!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *