Heilige Idioten

Vorige week vrijdag ben ik dan uiteindelijk mijn postpakketje gaan afhalen bij De Post met daarin twee pareltjes van de geprezen schrijver Herman Brusselmans. Meer bepaald zijn dat Logica voor Idioten en zijn recente 250 beste Humo-columns gebundelde boek -fuck man spreek dat uit- Heilige Schrik genaamd.

Ik hoop dat u nu niet een verkeerd beeld heeft omtrent mij. Nee, ik ben niet de boekenworm noch de analfabeet. Ik pik gewoon af en toe graag eens een boekje mee. Trouwens, ik heb die boeken via Azur aangekocht. ‘Twas de eerste keer dat ik artikelen via het net kocht en ik ben niet ontevreden! Enfin… wegdromen nu de examens eraan komen en dat kan perfect met de zinssneden van Brusselmans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *