The Leaving Song of Silverene

Zoals het in een band hoort te zijn moet het klikken en het klikte al een tijdje niet meer. Dan moeten er beslissingen gemaakt worden en die zijn gemaakt. Er is in ieder geval geen split van Silverene. De band is nog steeds very alive, we gaan zeker nog door maar jammer genoeg met andere mensen.

Wat ooit begon met Square One en vervolgens evolueerde tot Silverene is niet meer. Door de tegenvallende cd verkoop haakte platenfirma Sony onlangs af en bovendien boterde het al lang niet meer tussen de mensen achter Silverene. Vooral op muzikaal gebied dan vertelde Frederik Dibono, de zanger, in een interview op Studio Brussel.

Silverene splitst dus niet maar gaat verder onder een andere bezetting en de rest van de bezetting gaat verder onder een nieuwe naam. Beide wens ik ze veel succes en waarschijnlijk zal één van de twee mijn voorkeur genieten. Toch wens ik zowel Silverene (Dibono) als de toekomstige band van Maarten, Kris, Bert en Koen veel geluk toe want hun debuutalbum was zeker niet slecht. Bedankt daarvoor, ik zal jullie muziek missen en er was nochtans zo’n goede plaat die jullie moesten uitbrengen op single.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *