Run de cebop

Sinds enkele dagen ben ik de trotse eingenaar van een cebop run USB Flash Disc Player. Het speeltje kostte mij een 139 euro in de mediamarkt.

Aanvankelijk wilde ik een Ipod Mini, hét kerstcadeau van vorig jaar, maar een USB stick is voor mij veel functioneler. Niet dat ik een Ipod Mini duur vind, het is opzich een vernuftig ding maar ik heb het gewoonweg niet nodig. Al die features verleiden mij in geen geval en gewoon, ik heb het allemaal niet nodig.

Op m’n cebop run kan ik in de eerste plaats één gigabyte data, dus niet alleen mp3tjes, mee vervoeren. Het is dus afgelopen met al die cdtjes want dat kostte me allemaal iets te veel naar men goesting. U hoort het al, ik ben weer een tevreden mens en ik activeer weer eens even de random knop zodat ik weer enkele uurtjes zoet ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *