Muziek Estafette

Zojuist heb ik het inmiddels fameuze muziekstokje in m’n handen gekregen via Stijn. Enkele vraagjes beantwoorden en ik gooi het stokje weer verder…

1.Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?
Exact 7,92 GB 🙂

2. Wat is je laatst gekochte cd?
Jimmy Eat World – Futures.

3. Wat is letterlijk het laatst geluisterde nr voor je dit bericht las?
New Found Glory – No News Is Good News , kortom één van de mooiste nummers van NFGDownloadenkopen dat album Catalyst genaamd dus!

4. Geef 4 nrs door die je heel vaak luistert of die veel voor je betekenen.
Op volgorde van hoogste waarde zijn dat Sioen – Another Ballad omdat ik hen heb leren kennen via een liefde. Vervolgens The Cure – Close, vooral de akoestische versie dan en omdat het zo vrolijk klinkt. Iets recenter is Keane – This Is The Last Time, leuk om mee te zingen en veelal als herkenningspunt, emotioneel dus. Als laatst kies ik Jimmy Eat World – The Middle gewoon omdat het zo bombastisch klinkt, de rest van JEW trouwens ook, en ik vind de tekst van het liedje mooi!

5. Aan welke 3 (4 of 5 is te zot) personen geef jij het stokje door en waarom?
Allereerst aan eug omdat hij dé peetvader is van podcasting in België en ik benieuwd ben naar zijn muzikale voorkeuren. Ten tweede aan stijn de meyere omdat ik vind dat hij naast zijn reeds illustere fotootjes, boek -en filmbesprekingen ook wel eens over muziek mag schreeuwen! Ten laaste aan Michael, simpelweg omdat ik niets weet over zijn muzikale ervaringen en stiekem misschien ook wel omdat hij in de buurt woont, dat heb ik althans vernomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *