Frustratie en hard schijven

Dan is je modemsnelheid hersteld en dan zit je weer op het wereldwijde web. Ik wilde gewoon even zeggen dat ik nog leef ondanks alle hektische gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Ik heb last gehad van één of andere trojan, die waarschijnlijk nog ergens rondzwerft hier op men harde schijf. Gelukkig heb ik nog een tweede harde schijf, weliswaar mijn data harde schijf maar daar staat nu ook een versie van windows op. Dit weekend snel even die andere schijf formatteren en we slapen weer met een gerust hard.

Om to the point te komen, door aanhoudende testen en taken op school ben ik deze week dus even afwezig hier en ben ik dus niet in staat om nu iets betekenisvol te schrijven. Binnenkort hoor je weer van me. Nu even stressen voor frans, biologie, esthetica, fysica en dergelijke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *