Levend

Als het niet zo regende in mijn hoofd zou ik hier in geen geval aan begonnen zijn. Okee, ik zal hier regelmatig iets neerpennen want ik voel me genoodzaakt om iets te schrijven, ik zou niet anders durven. En vooral, ik doe het ook graag. Nu kan ik pas écht mijn overpeinzingen op u afvuren, kriskras door elkaar wat vroeger iets minder kon, dit is trouwens iets héél anders.

Ik heb niet onbewust gekozen om in het Nederlands te schrijven. Het is vooral de inhoud van deze weblog die daarop inspeelt want in mijn moedertaal kan ik toch enigszins eenvoudiger mijn gevoelens uitdrukken. Desalniettemin belet dat dat ik sporadisch ‘ns in het Engels een artikel zal verwoorden omdat het Engels nu éénmaal het medium is van de wetenschap.

Ik moet toegeven, ik had liever mijn eigen theme al werkende gezien maar de inspiratie ontbreekt me nog. In ieder geval, het zal iets zachts worden na dit natuurlijke groen. Oh ja, WP 1.5 is écht hip. Ik weet dat er nog veel werk is, maar vrees niet. Simultaan ziet u verandering. Echt, beloofd.

Zéér binnenkort meer van mijnentwege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *