Onmogelijk Te Vergeten

Okee, ik ben al ietsje langer terug van de eindejaarsreis maar hier toch iets dat op een klein verslagje zou moeten gelijken.

Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken want ik denk dat u in slaap zou vallen moest ik een esthetische, rationeel getinte bespreking geven van la Provence.

Cavaillon, de fameuze Pont-du-Gard, het beklimmen van de Mont-Saint-Victoire, de wallen van Aigues-Mortes, een rist pizza’s, vrijheid, route du soleil, abdij van Sénanque, mooie steden zoals Avignon en Aix-en-Provence, wisselende bewolking doch vele zonnestralen, wijnproeven, vermoeidheid en hysterisch paard. Steekwoorden (ik ben er vast nog een hoop vergeten) dus die u al genoeg zouden moeten zeggen.
Kortom, een reis om nooit meer te vergeten.

En om nog maar te zwijgen van de domme Provence foto’s die ik maakte want foto’s zeggen toch zoveel meer, niet dan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *