Kutten

En toen was het alweer donderdag. Ik weet het, je hebt de laatste dagen weinig van me gehoord. Ik hoor u al denken dat u nooit véél van mij gehoord hebt (heeft laten we hier maar achterwege want dat klinkt nog net iets té formeel). Enfin, ik zou beter iets nuttigs neerpennen hier. ‘T is dat ik u ook zoveel interessants mee te delen heb. De voorbije dagen heb ik niet écht iets zinnigs gedaan. Je zou het kunnen noemen als iets in de trend van kutten wat de reden is dat ik nu weer op windows 98 vertoef. Nee, dat is zeker geen nostalgie.

Vandaag echter heb ik de film Hero gezien op aanraden van stijn de meyere weliswaar. Het was dié film welke ik voorgeschoteld kreeg bij de vraag naar een zogenaamde esthetische bespreekbare film. Wat een beeldende verademing is me die film seg! ‘K heb zelden zo’n mooie beelden gezien. De verschillende camerastanden, de overweldigende gevechtskunsten van Jet Li en die sublieme weergave van verschillende onderdelen van de natuur, fantastisch gewoon. Het verhaal mag dan eerder neigen naar een gebeurtenis, desalniettemin sleurt het plot je in een kolk van morele bedenkingen! Vermoeiend, in het begin een beetje ingewikkeld maar zeker niet langdradig. Ik heb er van genoten en de film heeft blijkbaar een opvrolijkende werking op mij.

Morgen ga ik boompjes planten alsook zaterdag en dan is de paasvakantie weeral voorbij. Misschien dat het stilaan tijd wordt om mijn boekentas eens open te maken.

Wat deze weblog betreft, ik vind dat er het één ander dringend een opknap beurt nodig heeft. Je zal wel zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *