Nieuwe tooltip en contexthelp kleuren

Ik ben nu volop aan het programmeren aan Startup Manager 2.0. Ik heb nu enkele kleuren voor de tooltips/contexthelp die ik er goed uit vind zien (de bovenste zijn de huidige). Omdat ik niet zo goed ben in kleuren kiezen en omdat u de kleuren zeker mooi zou vinden, haal ik uw hulp erbij. Als u liever hebt dat ik de “originele” microsoft kleuren gebruik, mag u dit natuurlijk ook zeggen.

Graag zou ik uw mening weten over deze kleurtjes.
Welke kleuren vind u het beste? Links staan de tooltips en rechts de contexthelp.

(gelieve te antwoorden zoals vb. tt:a / ch:c waarbij tt staat voor tooltip, ch voor contexthelp, en a, b of c voor de kleuren (bovenste kleur a, middelste b, onderste c))

Alvast bedankt!

Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *