Duiding bij Categorieën

Ik heb zopas enkele categorieën verwijderd. De categorie Algemeen bestaat nu niet meer om ik dacht dat die net wat té algemeen was. Ook werd Statusupdate gewijzigd in Weblog. Bij deze een duiding bij alle categorieën.

 • Code: Een verzameling van alle items die betrekking hebben tot programma code of het concept van programmeren.
 • English: Alles dat ik ooit op deze blog publiceerde en waar bovendien het Engels als taal in voorkomt staat in deze categorie.
 • Leven: Deze categorie gaat over mijn dagelijkse leven. Als een item gepubliceerd is onder Leven en Woorden te samen, zit er een halve waarheid in of schreef ik een verhaal waar waargebeurde feiten in voorkomen, vaak subjectief interpreteerbaar.
 • Muziek: Alle muziek gerelateerde artikels komen hier in te staan.
 • Opinie: De volledige rist artikelen, gestigmatiseerd door mijn opinie.
 • Projecten: Projecten die mij bezig houden of waarin ook blijk aandeel is.
 • Weblog: Berichten die u informeren over het reilen en zeilen van deze weblog .
 • Web: Websites tot weblog systemen die doorspit worden of andere evenementen op het www die tot mijn verbeelding spreken.
 • Woorden: Soms heb ik de neiging om verzinsels neer te pennen, om ze om te vormen in een literair verantwoord tekstje omdat ik van mening ben dat een blog ook qua taalgebruik als kunstwerk mag uitstralen.

Merk op:

 1. Dit item wordt regelmatig geupdate zodat u perfect weet hoe u de verschillende categorieën kan interpreteren, door mijn ogen gezien. Dit kan bijvoorbeeld handiger zijn bij het zoeken naar iets op deze weblog.
 2. Ja, ik weet dat WordPress de mogelijkheid biedt een beschrijving mee te geven aan elke categorie afzonderlijk maar zo is het net iets efficiënter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *