Beautiful Days

Eindelijk nog ‘ns rustig genieten van het leven. De afgelopen dagen waren fantastisch, net als vandaag.

‘K ben net terug van een solicitatiegesprek. Het viel goed mee, ik ben zelfs aangenomen bij Catering Frans Bevers! Zij verzorgen onder andere de catering van Rock Werchter, net als tal van andere festivals en locaties waar er een behoefte is aan fastfood. ‘T zou dus best kunnen dat je mij deze zomer op tal van evenementen ziet, achter een kraampje met een bus ketchup in de hand of iets gelijkaardigs. Misschien bak ik uw loempia of hamburger nog wel! Niet alleen een mooie bijverdienste maar ook de perfecte manier om mijn sociale vaardigheden aan te zwengelen.

Gisteren had ik een fantastisch gesprek met K., over Groezrock en andere dingen. Ze vond het optreden van Flogging Molly bangelijk. Ik had er althans goede gevoelens bij tijdens het fietsen. Zeker toen ik te horen kreeg dat ze slechts een luttele kilometer van me woont. Bijna minder zelfs.

De volgende dagen zullen voornamelijk bestaan uit werken voor school maar toch is men agenda weer ‘ns volgeboekt. Vrijdagavond een trouwfeest gevolgd door het vatje van Gunther ter gelegenheid van zijn 18de verjaardag. Zaterdagavond wordt het Puntpop, net zoals vorig jaar en hopelijk nog beter. Spoedig lees je meer over dit niet te missen evenement met namen zoals Stash en Monza.

Dit zijn gewoon prachtige dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *