PuntPop 2005 (2)

Smooth Lee bracht ons aangename ska en punkrock geluidjes, Gem zorgde voor catchy doch stevige pop-songs en Monza was gewoon niet te missen! Alsof dat nog niet genoeg zag ik ook nog ‘ns een rist stevige hardcore bands waaronder Lost in Rhone (waar ik achteraf ook een gehandtekende EP van kocht) en Death Before Disco! Man man man, wat een show en wat een charisme hadden die gasten! Dat ze vernieuwend, origineel en gedurfd klinken bevestigden ze, om nog maar te zwijgen over de ongelooflijke interactie met het publiek. En dat men niet mee deed na de oproep om een jongens-versus-meisjes-moshpit te organiseren lag zeker niet aan hen. Binnenkort alleszins meer over deze unieke band!

Puntpop was in één adem: ongelooflijk, supercool, verbazingwekkend en geweldig ondanks dat het maar een acht uurtjes duurde, ondanks dat de GL-stage niet binnen maar buiten was (duh!) en ondanks dat de politie kwam melken dat het nu wel gedaan moest zijn! Gelijk hadden ze ook want Angel Crew was gewoon mijn ding niet en hun houding was kinderachtig. Maar soit, smaken verschillen nu éénmaal.

Ik zou graag mijn dank willen betuigen voor de mensen die de haast onmogelijke combinatie van een pop-stage met hardcore-stage combineren en dan Puntpop tot stand brengen! Maar je ziet, een dergelijke combinatie is wel degelijk mogelijk! Een dikke proficiat nogmaals aan de mensen die dit evenement tot stand hebben gebracht en dat in een boerengat als Wuustwezel! Volgend jaar zal ik zeker weer van de partij zijn, hopelijk op een iets grotere locatie, dat zou w�l mogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *