Stress…

Nog een kleine maand en we zitten weer te zwoegen en te zweten…niet van het goede weer, maar door de examens!!! Net zoals iedereen heb ik ook een hekel aan examens, vooral omdat je veel moet leren, de stress bij de nieuwe examenregeling en zo voort. Maar….door die stress bijt ik altijd op mijn nagels! En ik kan niet blijven rondlopen met nepnagels…Kent er iemand tips om te stoppen met nagelbijten? Die vieze smaakdingies helpen niet bij mij…
En anti-stress tips zijn ook altijd welkom! (Zeker in de richting van massages krijgen en zo ;-))

Saar

One thought on “Stress…”

  1. I have noticed you don’t monetize your website, but you can earn extra cash
    every day. It’s very easy even for noobs, if you are interested simply search in gooogle:
    pandatsor’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *