Hamburgers en Cartuning

Ik ga er niet verder op in. ‘K ben net terug van Ultimate Set Tuning, een ruilbeurs voor de autotuners onder ons. Dat was in de nekkerhal in Mechelen. Veel heb ik van die nekkerhal niet gezien maar op de parking was het ambiance alom! ‘K moest er mijn bijdrage leveren voor Frans Bevers Catering. ‘T was de mensen van braadworsten, hamburgers en hotdogs voorzien op het tempo van de welvertegenwoordige 50-cent-en-hardcore-beats, met een mooi gezicht op het weelderige getunede-wagen-perk. Okee, ik ben die hamburgers en consoorten nu écht wel beu gezien, niet normaal. Maar ja, het feit dat ik veel schoon vrouwkes en sympathieke mensen heb gezien maakt dat dan allemaal weer goed. Het was trouwens héél opvallend, het sympathisme van die mensen!

Het was geslaagd, maar nu ben ik verdomme moe.

En oh ja, voor ik het belangrijkste van al vergeet, ik heb Eveline Hoste gezien van op een luttele afstand van nog geen twintig meter! Yeah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *