Recente en Mindere Recente Dingen

Hierbij laat ik nog eens iets van me horen. (ik hoor u al juichen!)

De afgelopen week zou ik het voorspel van de minst leuke periodes van het schooljaar noemen. De laatste testen vlogen voorbij en inderdaad, de examens staan weer voor de deur. Mja, ik weet dat ik niet de enige ben, dat maar terzijde voor ik u hoor zeiken. Ja, ‘t zijn lappen zou een maat van me zeggen, en hij heeft nog ‘ns groot gelijk ook. Een andere maat van me is zopas afgestudeerd langs de middenjuryweg. Hierbij wil ik hem dan ook persoonlijk feliciteren. Was ik ook al maar afgestudeerd! Het doet pijn, verschrikkelijk pijn dat ik nog moet beginnen met studeren en zeker nu dat het ook nog ‘ns zo een mooi weer is. Boven de 30 graden is toch wel teveel van ‘t goede. Zo kan ik me écht niet concentreren.

Gelukkig komt er na regen zonneschijn. De tweede en derde week van juni ben ik immers op reis naar de Cote d’ Azur. Met m’n ouders weliswaar, maar dat zal één van de laatst keren zijn. Ook hoop ik om nog ‘ns naar de zee te trekken met de vrienden. En ja, als alles meezit dan kan u mij dit jaar op de PukkelPOPweide vinden, als gevolg van de onoverwinbare affiche. Ozark Henry, Röyksopp, Fall Out Boy, NUFA, Bad Religion, Hot Hot Heat, Peter Pan Speedrock, Adam Green, Dropkick Murphy’s, Arsenal, Basement Jaxx, The Hives en Franz Ferninand. Oh, wat zou ik ze graag zien!

Ook heb ik zopas voor het eerst online betaalt, ik heb namelijk de nieuwe CD van The Starting Line aangekocht. En nu onrustig wachten op dat pakketje, hopelijk werkt De Post mee! Over De Post gesproken, de langverwachte buzzypass is ook onlangs opgedoken in de brievenbus, eindelijk. Yay! Nu moet ik hem toch snel ‘ns een keertje benuttigen. Maar dat zal wel voor na de examenperiode zijn. -Zucht-

Ik wil ook nog even vermelden dat er een hoop projectjes aan zit te komen maar daar binnenkort meer over. Enfin, in ieder geval is er toch een hoopgevende toekomst in zicht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *