Over mijzelf

Kris Van den Bergh is the name. Welgekomen op mijn blog. Of je hier nu gewild of ongewild bent terechtgekomen, ik stel voor dat je verder leest. Een eerste indruk is beslissend, en ik hoop dat ik je niet teleurstel.

Toen ik 12 jaar was kwam er voor het eerst een computer in huis. Vele uren werden doorgebracht in de woonkamer, en na de introductie van breedband internet was ik voor goed verkocht. Het web is mijn passie geworden. Na het middelbare onderwijs ben ik handelsingenieur in de beleidsinformatica gaan studeren aan de Universiteit Antwerpen.

Is er een reden voor deze blog? Wel ja, dagelijks word ik overspoeld door inspiraties en ervaringen. Waar moet ik daar mee heen? Deze blog is een manier om die ideeën te koesteren, en vooral ook om te delen met jou. Laat gerust een reactie achter! En toegegeven, ik wil de middelmaat overstijgen.

In het offline leven ga ik, zoals de meesten, weg met vrienden. Ik houd van drama films, concerten en de glorieuze dagen als student.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *