5 thoughts on “Open Bedrijvendag”

  1. Nee, ik kan je er jammer genoeg niets over vertellen maar ik lees dat je niet meer naar Alcatel-Lucent zijt kunnen gaan. Zijn er dan andere bedrijven die je wel bezocht hebt?

  2. Geen enkel, en ja ik vind het zelf bedroevend! Ik had het wel gepland maar uiteindelijk is het er niet meer van gekomen. Heb jij wel een bedrijf bezocht?

  3. Ik heb wel een bedrijf bezocht, maar dan in Lokeren en niets zo interessant.
    Kben ies naar Mercedes gegaan. Der stonden wel chice auto’s (o.a. ne McLaren).

    Maar kwas graag ook nog naar andere bedrijven geweest. Helaas pindakaas deze keer…

  4. Nee, ik heb nog nooit deelgenomen aan openbedrijvendag. Het is er nog nooit van gekomen, hoe gek het ook mag klinken, ik had altijd wel al wat beters te doen. Maar ik zou absoluut wel eens een keer een kijkje willen gaan nemen in de VOLVO-fabriek in Gent. Al weet ik niet of die tegenwoordig hun deuren nog openen op openbedrijvendag… Vroeger alleszins wel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *