iPhone toch in België?

Op het Nieuwsblad geven ze drie iPhone’s weg! Dit nieuws is een hele opluchting als je weet dat in België koppelverkoop niet wordt toegestaan. Aangezien iPhone’s verkocht worden inclusief abonnement kon het namelijk wel eens zijn dat Apple ons land rechts zou laten liggen.

Bij Het Nieuwsblad praten ze over een primeur maar bij nader inzien is dit onterecht. In artikel 3 van het wedstrijdreglement staat duidelijk dat het om een Amerikaans model gaat van 8 GB. Ook is er een workshop aan verbonden, geleid door Clickx. Wellicht wordt daar het toestel geunlockt door de professionelen en dat zou nogal dubieus en ironisch zijn.

Legaal of niet, Apple zal er geen sneer meer of minder naar geven. Dit is wederom gratis publiciteit. Vandaag raakte trouwens ook bekend dat men in Nederland al een inkoper heeft met commerciële winkel die de ungelockte iPhone’s ineens ook verkoopt, wel samen met een abonnement van Telford. Het lijkt erop dat men hierover zelfs al de contracten heeft getekend. De hype zal het dan wellicht waard zijn.

Hype of niet, de iPhone beantwoordt persoonlijk al mijn noden. Het toestel is ergonomisch, beschikt over WiFi en het is bovendien nog een iPod ook. In de VS heb ik reeds met het hebbeding gespeeld. Een toestel naar mijn hart zeg ik u. Met enig spijt in mijn hart heb ik het toch maar niet gekocht ondanks dat ik al van de unlock-mogelijkheden op de hoogte was. Voorlopig is het wachten geblazen maar eens hij officieel uitkomt ben ik er bij als de kippen! Let that be a word!

One thought on “iPhone toch in België?”

  1. Uhu, bij mij was het toch ook wel het niet-officiele karakter dat me tegenhield. Ik heb niet zoveel zin om me met unlock-geklooi te gaan bezig houden… Een gsm in Amerika kopen is niet handig, daar hou ik het op…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *