6 thoughts on “links for 2007-10-10”

  1. Ik kan ze in de twee richtingen zien draaien alhoewel ik het niet echt onder controle heb 🙂 Ik denk (zou dat kunnen) dat ze het soms de ene kant en soms de andere kant laten uitdraaien??

  2. Dat kan wel ja. Weet je nog naar welke kant het op het eerste moment draaide? Bij mij was dat in de richting van de klok. Maar het duurde toch even voor ik het naar de andere kant zag draaien hoor. Ik betwijfel het dus.

  3. Bij mij was het eerst kloksgewijs, maar da klopt totaal nie me hoe ik ineen zit (vind ik persoonlijk).

    Trouwens na een tijdje zie ik ze ook tegenwijzerzin draaien en dan kan ik mijn eerste ‘point of view’ nie meer zien…
    Maar net zoals Henk hb ik der geen controle over =s

  4. ik begin het een beetje onder controle te krijgen. Het heeft in ieder geval iets te maken met die schaduw, als ik me daar op focus, lukt het me praktisch altijd om het van richting te doen veranderen… Zitten er bij jullie soms ook haperingen in? Of is dat mijn computer die blijft hangen? Want ergens heb ik het gek idee dat die hapering ook nodig is om de richting te doen veranderen. Bij mij was het eerst tegen de klok in, alhoewel ik mezelf toch wel als eerder gevoelig omschrijf maar dat rationele klopt wel. Ik geloof niet teveel in fantasie…

  5. Volgens mij is die hapering gewoon de moment waarop hij die loop herhaalt. Ik heb die hapering ook soms (kzie ze nie altijd)…

  6. Misschien is dat wanneer je brein twijfelt in welke richting de danseres nu eigenlijk draait… Blijkbaar wil ik het dus praktisch continu in de twee verschillende richtingen zien draaien (toch als ik me focus om te veranderen van kant) anders, inderdaad nu je het zegt, ook geen haperingen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *