Over downloaden enzovoort

Toen ik hier enkele weken introk raasde mijn 100,0 Mbps verbinding. Werkelijk, het duurde maar enkele seconden voor ik een film binnenhaalde.

Snel downloaden op UANet

Maar om één of andere onverklaarbare reden lijkt de laatste weken alles veel slomer te gaan. Althans als ik fysieke bestanden download. Relatief ten opzichte van onze Telenet-verbinding thuis stelt het niet veel voor. Maar toch. En ‘kheb mijn internetsnelheid nog ‘ns getest ook.

Speedtest

En als ik webhosters RapidShare of megaupload probeer te raadplegen krijg ik altijd dat de verbindingstijd versteken is. Of helemaal niets! En het BitTorrent-protocol wordt ook systematisch geblokkeerd! Over miserie gesproken. ‘T is dan ook een levensnoodzakelijk! Zou ik naar het EHRM stappen?

Nee, heeft er iemand een idee hoe voorgaande zaken opgelost kunnen worden? Ik ben u eeuwig dankbaar.

One thought on “Over downloaden enzovoort”

 1. Sorry hoor,

  je hebt de jurist in mij wakker gemaakt 😀
  Kwestie dat je blog correct is tot in de puntjes 😉

  EVRM= Europees verdrag voor de rechten van de mens
  EHRM= Europees hof voor de rechten van de mens

  grtz Henk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *