Voornemens voor 2008

  1. Mij meer sociaal opstellen en engageren (maar vooral meer aan mezelf denken in plaats van de weldoener willen uithangen)
  2. Een deftige lay-out ontwerpen voor deze blog (dat is prioritair, ik zweer het op mijn communie-zieltje) die CSS -en andere W3C-standaarden compliant is. Inzonderheid: een navigeerbare sites met van die coole WP-plugins.
  3. Anticiperen in plaats van reageren als gevolg van nalatigheid
  4. Sporten
  5. Een lief vinden
  6. Actiever zijn in het algemeen: méééééér feestjes maar alsnog gezond leven
  7. Minder zagen

Zo, dat zijn mijn heilige zeven voornemens voor 2008. Ik ga men best doen, dat is alleszins het plan.

2 thoughts on “Voornemens voor 2008”

  1. Fijne voornemens! Zeven is een mooi getal… Misschien moet ik ook maar eens gaan nadenken over wat ik nu precies wil bereiken in 2008 en dat ook even in een lijstje gaan samenbrengen… Ik zie nog wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *