IMBIT

Vanmorgen open ik mijn mailbox en wat lees ik?

Beste HIB studenten,

De langverwachte vereniging ter aanvulling en ondersteuning van de richting HIB is gelanceerd en wel onder de naam IMBIT, Innovation Meets Business & IT.

Meer informatie is terug te vinden op de website: http://www.imbit.org

Er is een schrijnend te kort aan mensen die een brug kunnen maken tussen business en IT en om dat probleem aan te pakken is er dus nu blijkbaar een ondersteunende studentenvereniging opgericht die de richting Handelsingenieur Beleidsinformatica wil promoten en waarde wenst toe te voegen.

Awel, na het doorlezen van het IT Charter, heb ik mij meteen kandidaat gesteld.

We zien wel wat het wordt, maar ik zie een kans en ik wil die benutten. Activiteiten als bedrijfsbezoeken, cocktailparty’s, een tijdschrift samenstellen en een afsluit BBQ bijvoorbeeld, zijn geweldig toch?

4 thoughts on “IMBIT”

 1. Kandidaat als partner? Voor welk functiegebied?

  Ik zou me wel als gewoon member willen engageren, maar moet ge u daar voor inschrijven of zo? Of is da ook me verkiezingen?

  En ik twijfel ook nog in welk functiegebied. Legal & finance lijkt mij wel leuk 🙂

 2. Nee, wat ik eruit opmaak is dat je als partner eindverantwoordelijke bent voor dat functionele deelgebied. Als member doe je gewoon mee aan de activiteiten me dunkt, net zoals in een gewone studentenvereniging.

  Steekt wel veel tijd in allemaal, maar het is het waard. ‘K zou zeggen, go for it als partner?

 3. Ik? Direct als partner?

  Liever nie eigenlijk, mss in de volgende jaren. Kwil eerst ies zien wa da precies allemaal geeft vooraleer ik mij der vollen bak op stort. ‘t Zou wel nog ies moeilijker kunnen zijn als het lijkt…

  Ma als ze nu echt geen kandidaat vinden zou ik het eventueel mogelijk eens overwegen om erover na te denken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *