links for 2008-02-12

5 thoughts on “links for 2008-02-12”

 1. In reactie op de eerste link: Heb jij zo een account?
  Ik heb deze link een tijdje terug ook al gevonden via netlog… En ik vraag me nog steeds af in welke mate dit een betrouwbare bron aan informatie is. Deze socalled mr. Deangelo roept bij mij vragen op die ik mij nooit eerder had gesteld. Is het zo dat we eigenlijk een spel spelen als we een meisje benaderen? Kunnen wij dat dan inderdaad in ons voordeel doen uitdraaien, ook al zien we er bv totaal niet goed uit? Waarom heeft de vrouw hier ogenschijnlijk ALLE touwtjes in handen?

  Misschien vinden jullie mij lichtelijk naïef als ik jullie vertel dat ik me voor een ogenblik even had ingeschreven op de gratis nieuwsbrief ten einde toch wat nuttige tips te vergaren. Ik zou het niet naïef noemen maar gewoon nieuwsgierig, je doet niemand iets verkeerd, het is gratis en moest het werken, je zou het je leven lang beklagen dat je het niet had gedaan. Eerlijk gezegd blijken zijn nieuwsbrieven platte commerce. (Velen denken nu, zie je wel) Veel gesever, weinig tips, maar overladen van verwijzingen naar zijn e-book waar alle tips zogezegd wel instaan (minpuntje is dat je hier WEL voor moet betalen) Prijs is niet overdreven meen ik mij te herinneren, alleen weet je vooraf spijtig genoeg niet of je waar krijgt voor je geld, in acht gehouden dat liefde (of noem het een meisje benaderen) voor een deel een spel is dat je naar jouw voordeel kan doen uitdraaien…

 2. Het is sneu, maar ik heb geen rapidshare account meer. Ik denk ook dat het boek eerder een geldgewin uit de trukendoos is in plaats van een degelijke, pragmatische inhoud.

  En ik weet niet, maar vrouwen hebben de laatste decennia vrij spel en ze hebben de touwtjes in handen. Ze kunnen zelfstandig een professioneel leven beginnen en een man is niet meer nodig om het brood te verdienen, hij is alleen nog maar nodig voor affectie en seks. ‘t Kan daarbij geen kwaad denk ik als je zoals mij een mislukte versierder bent.

  ‘k Heb het nog niet gedownload maar ik ga het alsnog doen, ook uit pure nieuwsgierigheid.

 3. Laat iets weten wanneer je het gedownload hebt, ik ben nieuwsgierig en ben op z’n minst geïnteresseerd naar wat de inhoud te bieden heeft…

  Wat ik altijd gemerkt heb is dat meisjes op jongere leeftijd vooral afgaan op het uiterlijk (waardoor ik dus uit de boot viel/val) de zgn losse flirts zeg maar, die misschien gesteund zijn op hevige verliefdheid (het kan, het kan), maar naarmate ze ouder worden zijn ze wel op zoek naar een brave, trouwe “goedzak”… Zolang hij maar genoeg verantwoordelijkheidsgevoel heeft, kan er wat ingeboet worden aan het uiterlijk aspect. Want ook al kan een vrouw het nu misschien veel gemakkelijker op haar eentje redden, in een gezinnetje kiest ze toch nog steeds voor stabiliteit en met twee de kost verdienen is gemakkelijker dan alleen…

 4. Heel waar wat je daar zegt, hoewel er ook vrouwen zijn die niet kiezen voor een knus gezinnetje, ze zijn weliswaar in de minderheid maar er is duidelijk een opwaartse trend daar omtrent. Ze hebben nu ook meer de kans dan vroeger.

  Ik zal het zeker nog vermelden. Rapidshare wordt echter geblokkeerd hier op het UA-net dus kan het ten vroegste dit weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *